Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Enkeltje Barcelona tot middernacht minder dan 15 euro

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 774 
|
 ad.nl 
tb_leefomgeving_castricum_Breedeweg.jpg

Door Navin Bhagwat

Prijsvechter Ryanair heeft voor een 'winteruitverkoop' flink gesneden in de prijzen van 500.000 vliegtickets. Enkeltjes naar verschillende Europese bestemmingen zijn vanaf 12,99 euro te krijgen. De aanbieding is alleen vandaag geldig.

Reizigers kunnen al voor 14,99 euro een heenreis boeken via vliegveld Eindhoven naar toeristische trekpleisters zoals Barcelona, Venetië en Londen. De tickets in de uitverkoop van de luchtvaartmaatschappij zijn geldig van 1 september 2017 tot en met 31 januari 2018 en gelden alleen voor enkele reizen.

Experts waarschuwden gisteren voor een prijzenoorlog tussen Ryanair en zijn concurrenten, waardoor investeerders zich volgens Sky News zorgen maken over de winstgevendheid van hun investeringen. De waarschuwing kwam nadat ceo Michael O'Leary aankondigde dat hij van plan was om ticketprijzen structureel met 9 procent te verlagen om concurrenten als EasyJet voor te blijven.

Daling
Ondanks een daling van het aandeel Ryanair na het nieuws over de prijzenoorlog gaat het goed met de luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf maakte gisteren bekend dat de nettowinst in het eerste kwartaal van het boekjaar met meer dan de helft groeide tot 397 miljoen euro. Daar blijft het niet bij als het aan Ryanair ligt. De luchtvaartmaatschappij heeft flinke groeiplannen, die in Nederland voorlopig niet doorgaan omdat luchthavens Schiphol en Eindhoven Airport niet meer vluchten kunnen faciliteren.

Bekijk bericht op "ad.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Het wordt steeds gekker in de luchtvaart. Wanneer volgt er nu een een corrigerende reactie en actie?