Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Deelnemers gezocht voor consultatie geluidmeetnet Rotterdam The Hague Airport

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 644 
|
 gouweijsselnieuws.nl - 02-07-2020 
hvs_vueling_DSC_2542.jpg

De Provincie Zuid Holland onderzoekt op welke wijze bewoners uit de omgeving van Rotterdam The Hague Airport op een zinvolle manier betrokken kunnen worden bij het meten van vliegtuiggeluid.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door SPPS Consultants in samenwerking met de DCMR Milieudienst Rijnmond. Een onderdeel van het onderzoek betreft de wijze waarop, en de rol waarin, burgers actief betrokken kunnen worden in het meten van geluid. SPPS en DCMR zoeken deelnemers die actief aan dit onderzoek willen deelnemen.

Gezien de huidige corona-regels zal de consultatie gebeuren via een aantal video-bijeenkomsten, er kunnen maximaal tien personen per bijeenkomst deelnemen. De digitale sessies vinden plaats op 16/07, 04/08, 05/08 en 20/08 om 10.00 uur, 16.00 uur en 19.30 uur. De deelnemers kunnen zelf een voorkeur opgeven. Een sessie duurt één uur, de inschrijving sluit vijf dagen voor de datum van de video-bijeenkomsten.

Het onderzoek gaat niet alleen over de directe gemeenten, volgens de woordvoerder van de DCMR zijn ook inwoners van Zuidplas en Capelle aan den IJssel welkom om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.Onder het artikel is een filmpje te vinden met nadere informatie over dit onderzoek.

Bekijk bericht op "gouweijsselnieuws.nl - 02-07-2020"

Reacties op dit bericht