Platform Vlieghinder Kennemerland
 

De opmars van elektrisch vliegen

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1449 
|
 Noordhollands Dagblad 
De opmars van elektrisch vliegen Download het gehele artikel 'De opmars van elektrisch vliegen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door gerard

"Opmars"? Na één testvliegtuigje? Tjonge, wat een onzin. Over 10 jaar wordt er echt niet in stilte elektrisch gevlogen.

Semi-elektrisch? Eén propeller en vier straalmotoren? Ik heb nog nooit een ontwerp voor zo'n semi-elektrisch vliegtuig gezien. De term 'hybride' is alvast voor de bühne. Zoals een hybride auto in de praktijk als gewone, zelfs onzuinige auto wordt bereden, zo zal het vast ook gaan met semi-elektrisch vliegtuigen, wat dat dan ook zijn zal. Op afval en frituurvet? Ik koop alvast een zak patat voor een retourtje Barcelona. Aardappelen zijn nu al schaars. dat zal met biobrandstof niet beter worden, Dan worden er helemaal geen aardappels meer verbouwd. Maar biobrandstofgewassen.

Geplaatst door anoniem

Dit is toch wel een heel erg dom stuk. Werkelijk iedereen kan zien dat elektrisch vliegen met toestellen van 100 passagiers niet is ingeburgerd in 2030. In 2050 zelfs nog niet durf ik rustig te stellen. Een beetje meer achtergrond onderzoek zou niet misstaan. Dit is echt onzin lol.

Geplaatst door de Vries

Ze zijn nu net pas begonnen met een nieuwe generatie vliegtuigen, de A320Neo, de 737Max (moet nog komen), de Dreamliner is er pas net, evenals de A350. Dat moet eerst allemaal terug verdiend worden.

Daar zitten miljarden aan ontwikkeling in, mooi niet dat die vliegtuigbouwers voor de omwonenden een stiller vliegtuig gaan ontwikkelen.

Echt een dom artikel.