Platform Vlieghinder Kennemerland
 

De groei van de luchtvaart heeft de grenzen van mensen, milieu en klimaat allang overschreden

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 558 
|
 BNNVARA 
wp_politiek_3697.JPG

Opinie


De groei van de luchtvaart heeft de grenzen van mensen, milieu en klimaat allang overschreden
We zijn toch knettergek als we ten koste van honderdduizenden mensen de vakantievluchten laag over Nederland laten scheren, terwijl er ook een alternatief is?

Bekijk bericht op "BNNVARA"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem1

Groei ondermijnt de economische kracht van Nederland. De economische kracht van Nederland zit hem vooral in de goed opgeleide en slimme mensen en de locatie met de haven. De enorme hinder en vervuling van Schiphol ondermijnt dit. De meeste "economen" zullen dit nooit begrijpen,kunnen goed sommetje maken met basis wiskunde maar echt begrip is er niet. Sommigen geloven werkelijk dat meer groei van het netwerk van schiphol Nederland economisch sterker maakt. Kijken alleen naar de baten en niet naar de lasten.
Kan het ze ook eigenlijk niet kwalijk nemen,maar heel weinig mensen hebben echt begrip van economie al speelt korte termijn Eigen belang ook een rol.
Meeste economen begrijpen bijvoorbeeld niet eens hoe en waarom hoge inflatie kan samengaan met een hoge rente,het wordt een paradox genoemd. Het is maar goed ook dat vrijwel niemand het echt begrijpt anders was er allang een volks opstand gekomen tegen bijvoorbeeld het opkoop beleid van de ecb. De kracht van Nederland wordt enorm ondermijn door een klein gezelschap dat gaat voor Eigen belang op de korte termijn.

#random rant.