Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Antwoord B&W op vragen De Vrije Lijst

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 938 
|
 De Vrije Lijst 
hvs_castricum_DSC_2563.jpg Bekijk of download het gehele artikel 'Antwoord B&W op vragen De Vrije Lijst'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem

Terwijl ik de vragen en antwoorden lees, word ik fysiek onwel van het aantal vliegtuigen dat op dit moment overvliegt. Er komt geen einde aan, sterker nog, de waanzin boven ons dorp wordt alleen maar erger. Dag en nacht in de herrie. Ik lees dat een tijdelijke oplossing voor de nacht door de omgeving is afgewezen. Lekker asociaal, dat zijn dan gemeenten waarmee wordt samengewerkt. Ik vind het wel moedig van De Vrije Lijst om dit onderwerp op de agenda te zetten en houden.

Geplaatst door gerard

en het idiote is dat men in 2003 NIET aan de Castricum of zijn inwoners vroeg of zo 's nachts wel over het dorp zouden mogen vliegen. Sterker, er was destijds niet eens een officiële inspraakprocedure in Castricum. Kotsmisselijk hoe men ons destijds met kousevoeten heeft overvallen.

Geplaatst door wim uit Castricum

De informatie over de Polderbaan, de inkomende en uitgaande routes, lag niet eens ter inzage, was niet beschikbaar in Castricum e.o, Manipuleren in optima forma.
Sinds die tijd is er feitelijk niets veranderd . Nu is het weer een rekenmodel wat niet van deze tijd meer is, waar Schiphol denkt zijn voordeel mee te doen. Wat in de wachtkamer zit is de ultrafijnstof en de CO2 uitstoot (en meer van dit soort vervuiling).

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Manipulatie is door de Luchtvaart sector tot hoogste goed verheven, Aanvankelijk met hulp van Ministerie I en M . Op dit moment Zit daar Staatssecretaris Sharon Dijksma, die veel strenger is.
(Ze wees een motie van VVD om meer 2x2 te vliegen af. Ook wil ze niet nog meer in belast gebied bouwen, hetgeen een meerderheid van BRS WEL wilde. Het overleg in ORS lijkt volkomen vast te zitten. LVNL komt de verlaging van het aantal Nachtvluchten NIET na ! De Kritiek op, Schiphol neemt toe ! Nu dus ook door de Raad voor Leefomgeving en Infrastructuur en via de Stas , de Comm MER: , ge rommel met cijfers... Benieuwd waar de Onderzoeksraad voor de Veiligheid mee gaat komen, die Schiphol aan het doorlichten is ! En dan hebben we het nog steeds niet over Fijnstof, , waar veel meer over bekend is dan RIVM ons wil doen geloven. (zie wat Prof Lucas Reijnders hier over zegt! En tot slot: Anders wat RUTTE , VVD wilde doen geloven is : Nederland bungelt wereldwijd onderaan het lijstje Duurzaamheid... ... De Vrije lijst werd nog al het bos ingestuurd door BenW Castricum....