Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Amerikanen vliegen voor Chinezen van en naar Beek

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 371 
|
 limburger.nl - 07-11-2022 
PVRC_-_mannetje_kaal-2.jpg

Het Chinese bedrijf Gotofreight Limited (BSI Group) is begonnen met vrachtvluchten tussen Maastricht Aachen Airport en Hong Kong. De vluchten worden uitgevoerd door een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Voorlopig gaat het om een serie van minimaal 12 vluchten in november en december. Aan boord zit een diversiteit aan vracht voornamelijk bestemd voor de Nederlandse markt. Het is een nieuwe klant voor de Limburgse luchthaven.

Jos Roeven, ceo van Maastricht Aachen Airport: ‘We zijn ingenomen met de samenwerking met BSI Group. De komende maanden is het aan ons om te laten zien dat wij in staat zijn de snelle en hoogwaardige afhandeling te bieden waarvoor zij ons gekozen hebben. En dan kijken we uit naar een langdurige samenwerking voor de verdere toekomst. ’De eerste twaalf vluchten worden uitgevoerd door de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij National Airlines.

Toevoeging redactie vlieghinder.nl
Een commentaar van Schipholwatch op dit artikel leest u hier............

Bekijk bericht op "limburger.nl - 07-11-2022"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door M. de Jong uit Uitgeest

Zojuist het filmpje bekeken van Platform Vlieghinder Amsterdam:
https://www.youtube.com/watch?v=UWrYraRKSVk
Naar aanleiding hiervan zou ik de mensen in Limburg aanraden om in hun protest vooral te benadrukken dat de 747 cargo's te vervuilend zijn in een land dat de CO2 en stikstofvervuiling terug moet dringen.