Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Afleidingsmanoeuvres rond Schiphol

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 507 
|
 Platform Vliegoverlast Amsterdam 
hvs_logo_schiphol_9-4-2017_13-58-54.jpg

Schiphol en de luchtvaartsector hebben hun PR goed op orde.
Daar kunnen we allemaal nog wat van leren. Hoe doen ze dat toch?
Prof. Fulco van der Veen laat het zien en roept op om je niet te laten verleiden om...


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit Uitgeest

ILLUSIE VAN TECHNISCHE OPLOSSINGEN ONDERDEEL PR SCHIPHOL

Onderdeel van de slimme PR is het permanent op de voorgrond plaatsen van technische oplossingen. zoals nu weer de installatie van "stille" ramen om slaapverstoring tegen te gaan.

Met een paginagroot artikel van Annet van Aarsen in het NHD wordt dit dan ondersteund, maar over de extra kosten van het vervangen van al het duo en triple glas in zo'n 2,5 miljoen huizen geen woord. Dat is blijkbaar vanzelfsprekend voor de "moderne mens, de METROMENS" die in het 24/7 Daily Urban System van PvdA CEO Benschop's "Holland Metropool" zijn illusie leeft?

Wel diep treurig dat het NHD de hoognodige maatschappelijke oplossingen t.b.v. onze gezondheid en leefomgeving negeert en - parallel aan de installatie van de lobby organisatie MRA 2.0! - zelfs de pagina's Regio opinie in de ban heeft gedaan.

Waar heeft de lezer van deze krant dit aan verdiend, zo lijkt de vraag?


Geplaatst door 12kwadraat uit Castricum

@ Kijk naar de toekomst uit Uitgeest
Aan De telegraaf

Geplaatst door BS uit Castricum

@kijk naar de toekomst
De lezer, kijker en allen die de publicaties daaromtrent waarnemen worden al vele jaren platgewalst door de PR machinaties van Schiphol. Daarin volledig gedekt door diverse overheden. Als de boel omvalt -en dat gaat gebeuren- mogen we ook nog de rekening oppakken.

@12kwadraat
En dat is bij lange na niet alleen het NHD/ de Telegraaf, maar ook letterlijk alles wat in de regio wordt gepubliceerd (tot en met de plaatselijke sufferdjes). Hoe dat mogelijk is en waarom dat bijna collectief als zoete koek wordt geslikt is me een raadsel. Ik denk dat er een soort consensus heerst dat je de overheid niet kunt bestrijden en dat elke poging daartoe leidt tot frustratie en financieel verlies. 'Don't mess with Frank de Grave'