Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Zware vliegherrie Uitgeest

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1639 
|
 NHD 
Zware vliegherrie Uitgeest Download het gehele artikel 'Zware vliegherrie Uitgeest'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door John Damen uit Heemstede

En het helpt allemaal geen reet! Op naar de 2e Kaagbaan...

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool

Afbraak van voorzieningen, verhoging OZB met 30% in de komende jaren en een bijna tot nul gereduceerde bestuurskracht. Dat kenschetst Uitgeest medio 2013.

Alles lijkt te moeten worden opgeofferd aan een door de Schipholgroup & KLM aan Rijk en Provincie(s) opgelegde verplichting om als een soort facilitair bureau louter de Mainport en Metropoolregio Amsterdam op de kaart te zetten!
De door de Alderstafel gefaciliteerde zware vliegherrie helpt de afgelopen jaren een handje om e.e.a. op grove wijze door te drukken. Niets hinderbeperking, slechts de Noordenwind biedt van tijd tot tijd soulaas.

En helaas, ook het NHD levert met z'n metropoolgerichte journalistiek en laffe Top Tien benadering een bijdrage aan de dreigende teloorgang van dit en vele andere dorpen en kleinere plaatsen.

De heer Bart Tromp zou de bewoners van Noord Holland en de lezers van zijn krant beter eens kunnen informeren over de visie van het College van Rijks Adviseurs (tegen schaalvergroting!) en het PlanBuraeu voor de Leefomgeving (google: PBL, wissels omzetten).

Hoe kan het toch dat men in Den Haag de oren voor deze belangrijke adviezen pertinent gesloten houdt?
Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool

Sorry, een correctie:

Bart Tromp met zijn: Bart Vuyk

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Klachten indienen bij BAS is voor de sector geen drukmiddel om rekening te houden voor de inwoners van bijvoorbeeld Uitgeest.
Het geeft BAS een bestaansrecht en niets meer.
Herhaaldelijk klachten ingediend en voorzien van de, in mijn ogen gerechtvaardigde kritiek op de sector en Den Haag, wordt er keurig een antwoord teruggestuurd met de standaard opmerking: uw opmerking is in uw dossier geplaatst. Alsof je een crimineel bent. Echter, de sector en Den Haag gedragen zich crimineel naar de omwonenden toe.
Er veranderd dus helemaal niets ten goede voor de inwoners.

Er zijn piloten die echt maling aan de inwoners hebben, of gewoonweg niet nadenken. Een voorbeeld: het landingsgestel uitklappen boven het dorp geeft een extra portie herrie, dat volstrekt onnodig is. Toch gebeurd dit regelmatig.
Melden bij BAS geeft de hierboven genoemde reactie.
Zelfs het aanschrijven van de Tweede Kamer geeft eigenlijk geen enkele reactie waar je iets mee kunt.

Als inwoner van de door vliegtuigherrie getergde gemeenten, ben je volledig monddood gemaakt. Dat is Nederland bv. anno 2013 !