Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Zalm dreigt de stad met sancties

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 632 
|
 Parool 
Zalm dreigt de stad met sancties Download het gehele artikel 'Zalm dreigt de stad met sancties'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door kees weijer uit amsterdam

Gaat het kabinet (VVD?)nu over tot chantage om haar zin te krijgen? Het wordt steeds gekker!
Kees Weijer, voorzitter Platform Vliegoverlast Amsterdam

Geplaatst door Rob uit NULL

Democartie op zijn Nederlands!
Zilver of lood!

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Welk een prachtig 1-tweetje:

De Krom roept om leiderschap (zie elders op deze site) en Zalm toont dit gelijk daar een gemeente te chanteren met zijn ministeriele positie van minister van Financiën.

Melanie S. van H. en Gerrit Z., . . .
Heeft de eerste alleen nog maar rapporten van onvermogen van de Rekenkamer toegestuurd gekregen aangaande trajecten als Progis?
De tweede verwijt voorgaande kabinetten dat ze de economie verpest hebben terwijl hij reeds in die kabinetten ook minister van Financiën was…

Mag een minister een dergelijk dreigement uiten of moet de Amsterdamse Raad direct naar de rechter stappen?
Daarnaast vraag ik me ernstig af of de uitspraak van Zalm op titel is van zijn ministerscha of dat de ‘mens’ Zalm spreekt of als VVD’er of als kabinetswoordvoerder?

Totnogtoe is dit misschien wel het toppunt van openbare chantage van dit kabinet, werkelijk schandalig. En hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat het parlement erbij zit, ernaar kijkt en er verder maar weer het zwijgen toe doet.

Geplaatst door Flipje uit Betuwe

De hoofdcommisaris van Amsterdam wil stadsgrenzen hebben, zodat de criminelen worden gesignaleerd, die de stad binnenkomen. De echte reden is dat Amsterdam zich van Nederland wil afscheiden omdat in Amsterdam nog het respect van het individue telt.
Deze stadsgrenzen kunnen, waar zelfs een Haagse minister het heeft over het willen doodschoppen van individuen, daarom niet hoog genoeg zijn om deze abjecte mensen buiten de stadsgrenzen te houden.

In kader van het luchtschap zijn voorstellen voor een eerste luchtgraaf gedaan. Het gerucht gaat dat Erik de Vlieger voor die positie voorgedragen is.
Het is nog niet bekend op de bewoners daar zeggenschap in zullen hebben.

Wanneer de luchtgraaf crimineel blijkt te zijn, dan is het het een mooie manier om hem niet binnen te laten of hem aan de stadsgrenzen te arresteren en in het cachot te gooien. In Den Haag hebben ze daar ervaring mee, de gevangenpoort, moord op de gebroeders de Wit, of in moderne tijden stuurt Den Haag ze met het vliegtuig naar de Kongo. Alle facilteiten op Schiphol staat Den Haag ter beschikking.

Geplaatst door SHAL uit Hoofddorp

Geen partij zijnde in deze maar wel burger met stemrecht en derhalve ook gemachtigd mij uit te laten zou ik denken dat een politicus gerechtelijk is aan te pakken door welke burgergroepering dan ook wegens machtmisbruik.....

Toch?