Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Woningprijs Castricum en Uitgeest op lijst gezakt

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1727 
|
 zondagblad 
Woningprijs  Castricum en Uitgeest op lijst gezakt Download het gehele artikel 'Woningprijs Castricum en Uitgeest op lijst gezakt'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door BS uit Castricum

Dit is altijd lastig om op te reageren omdat de economische repercussie zeker niet de eerste zorg is. Wellicht spreekt dit gegeven echter wel dat gedeelte van de betrokkenen aan dat 'nergens last van had' . Hier spreekt de toekomstige koper van uw bezit (mocht u om welke redenen dan ook willen verkopen). Ik kan mij niet goed voorstellen dat een kopende makelaar het risico loopt zijn of haar klandizie uit zichzelf aan te raden om een (zeg duur) pand in Castricum (dorp of anderszins) te gaan kopen. De prijs van een huis komt op een beurs tot stand en waar een toekomstige koper een broertje dood aan heeft is zich een toekomstig probleem op de hals te halen. Hoe duidelijker de overlast zich hier (en nog meer in Uitgeest) manifesteert des te terughoudender is die toekomstige koper. Ik hoop eigenlijk dat zich meer en meer mensen, met welke motieven dan ook, in deze omgeving realiseren dat hun een geweldige streek is geleverd. Wellicht leest u het artikel 'de wekker staat nooit goed' in de Volkskrant van zaterdag. Een eye-opener, maar dan anders dan als resultaat van de ongehoorde nachtvluchten van vandaag.

Geplaatst door Vos uit NULL

En de luchtvaartsector wast haar handen, zoals gewoonlijk, weer in onschuld.
Er staan in de gemeente Uitgeest relatief veel huizen te koop en voor langere tijd.
Het is misdadig dat een semi-overheids- instelling zo met mensen om kan gaan, zonder dat zij voor de kosten opdraaid.
Schiphol heeft van Uitgeest, voorheen een heerlijk landelijk gelegen dorp, een ware 'place not to be' gemaakt!
Ergo, zij doet er werkelijk niets aan om de overlast die zij genereert, te verminderen.
Met gierende motoren en vooral laagvliegend, scheren de vliegtuigen over het dorp. Dit is Nederland anno 2007!
Regelgeving op een 'democratische wijze' vooral richting een selecte groep mensen die er beter van worden over onze hoofd.
Gerlach Cerfontaine is zo iemand, woont zelf lekker ver hier vandaan (Limburg), maar heeft er wel mede voor gezorgd dat vooral de Ijmond in de herrie is komen te zitten! Mijn inziens hebben zulke mensen hebben geen geweten.