Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Wel bouwen, niet klagen over herrie

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 607 
|
 NHD 
Wel bouwen, niet klagen over herrie Download het gehele artikel 'Wel bouwen, niet klagen over herrie'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kika uit A,dam

Je kan blijven investeren totdat je scheel ziet, maar die klote herrie blijft!!!
Schiphol maalt daar niet om en zit gewoon boven woongebieden de boel te verzieken.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

"Verder van de luchthaven af, mogen vliegtuigen niet meer laag vliegen"

Wat is dan de definitie van 'laag' ?
600 meter ? 900 meter ? of nog lager dan 600 meter ? En op 30Km. afstand van de luchthaven wordt elke dag op slechts 600 meter, zelfs zo nu en dan nog lager aangevlogen. Welke KE-zone geldt er dan ?
Blijkbaar geen enkele. Voor mij hebben de mensen in alle KE-zones of wat ze ook bedenken, gelijke rechten. Namelijk rust, een schone en veilige omgeving.

Geplaatst door j h griese uit Amstelveen

Talsma,is weer de kool en de geit aan het sparen... Linnekamp ziet het scherper! Er zal een halt aan Schiphol dienen te worden voor gehouden! Zie onze CO-2 problematiek. Stel viezerikken zijn we hier.. !Op 2 na het meest viese land van Europa. Heer Talsma zorg nu eerst eens dat die beloofde overname door de HSL van de europese vluchten, o.a door uw partij genote Margreet de Boer al in 1995 eindelijk realiteit wordt . Dus niet mee huilen met de wolven in het bos!

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

Ik heb me afgevraagd of dit stuk wel een serieuze reactie verdient. De gemeente Haarlemmermeer zal het ongetwijfeld toejuichen want die wil natuurlijk nog een Westrand bouwen (onder de route natuurlijk). De enige verstandige zin die ik lees is "Bewoners gaan dan akkoord met bestaande hinder". Toen ik mijn huidige woning betrok in 1991 hoorde ik jaarlijks misschien 10 keer een vliegtuig, nu is dat het totaal van een half uur. Ik ga graag akkoord met de in 1990 bestaande hinder.............. Kan ik erop vertrouwen heer Talsma dat u daar voor zorgt?

Geplaatst door Jaap de Groot uit Bussum

"De wereld gaat aan vlijt ten onder." Een boek dat ooit op mijn boekenlijst heeft gestaan voor mijn examen middelbare school. Als het nog eens herschreven zou worden stel ik voor om het te noemen: De wereld gaat aan welvaart ten onder."