Platform Vlieghinder Kennemerland
 

“We worden meer bij het overleg betrokken.”

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 856 
|
 Schipholland augustus 2005 
“We worden meer bij het overleg betrokken.” Download het gehele artikel '“We worden meer bij het overleg betrokken.”'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door gerard uit NULL

Typisch kopje voor propagandablad Schipholland. Ellen zegt ook 'we krijgen zelden onze zin'. Zó had de kop moeten luiden. Met dit bericht geeft Schipholland voor de goede lezer klip en klaar aan dat CROS er vooral is als schaamlap. Als puntje bij paaltje komt heeft de omwonende immers niets in te brengen. Zelfs inbreng in de marge is vrijwel onmogelijk. Het is een machtsspel, waar de sector nog steeds overal aan de touwtjes trekt. Zo nodig regelt men dat er 'de sector ontrouwe' key-functionarissen worden vervangen door sector-minded mensen. Ook hier is CROS een sprekend voorbeeld.

Geplaatst door Flipje uit Betuwe

Gerard,
dat is uiterst nauwkeurig door je verwoordt.

Het is inderdaad zo, dat Cros er is om acceptatie van het beleid van overheid in de regio te bewerkstelligen. Je ziet dan ook dat de PvdA hier niet alleen met 100% daaraan meewerkt, maar wellicht in overleg met andere partijen stuurt.
De milieugoeroe van de PvdA in de Tweede Kamer, Samson de Zwakke, is vervangen door Cobus de Verdwaasde en zure Duivestein.
De Ombudsman is net zoals de rest van de beroepspolitici (gewone zakenlieden) zijn centjes aan het tellen. De lokale politici kunnen cariere maken door geduldig te luisteren naar de bewoners.
Neen de bewoners worden gewoon in de maling genomen. Misschien is het aardig om de dames en heren die bij deze problematiek betrokken zijn te schalen op de dB schaal van vliegtuiglawaai. Wellicht is dat een goede factor voor hun geloofwaardigheid.
Misschien kan deze prof. Stallen dat onderzoeken, i.p.v. dat geneuzel waarmee hij nu bezig is.

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Flipje, Je moet oppassen dat je waarnemingen wel nauwkeurig blijven!
Samson doet m.i. nog steeds Schipholzaken.
de heer Duijvestein weerde zich samen met Verdaas recent uitstekend tegen de W Raad Ven W!
De pvdA had natuurlijk kilos boter op het hoofd w.b. schiphol (Netelenbos +Melkert)
Maar er lijkt wel iets veranderd in die partij!
En........ik heb liever een zuur iemand die zijn beloften houdt en zijn zaken voor elkaar heeft, dan van die pokersmiles, die je belazeren, waar je bijstaat

Jan Griese
PLRS

Geplaatst door Flipje uit Betuwe

Jan,

ik begrijp wat je bedoelt. Mijn achterdocht is, dat Amsterdam een dubbel belang heeft in dit luchtvaartgebeuren en de lokale PvdA zich om die reden op de vlakte zou kunnen houden. Is dat voorzichtig genoeg geformuleer? In dat licht zie ik het epistel van Verdaas en Duijvesteijn. Hoe kan duidelijk worden gemaakt dat deze achterdocht onterecht is?
Wat de lokale Groen Links afdeling voor mening heeft is mij ook niet bekend. Wel is mij bekend dat een enkel lokaal lid opportunistisch opereert.