Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Voorstanders glijvlucht talrijker

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1303 
|
 NHD 
Voorstanders glijvlucht talrijker Download het gehele artikel 'Voorstanders glijvlucht talrijker'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

“Zowel de piloot als de medewerkers willen niet met hun naam in de krant.”

In vredesnaam, waar zijn ze dan zo bang voor?
Als je niet voor het terroriseren van burgers bent, ben je dus tegen Schiphol of zo? Wat is dit voor een waanzin dat je geen verbetervoorstellen mag ondersteunen omdat anders je baan in gevaar komt of zo?
Is Gerlach C. een soort Saddam H.? Leo van W. een soort George B.?

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Heer Aalegeiz, In het verleden heb ik diverse verhalen gehoord, dat piloten die zich te zeer inlieten met studiegroepen van omwonenden naar vliegtuighinder of aanverwante burgergroepen, van de sector/hun bazen te horen kregen, dat ze daarmee dienden te stoppen, daar anders hun promotie,ja zelfs hun baan in het geding zou kunnen komen.
KLM personeel, lijkt ook geselecteerd te worden op enthousiasme, waar op zich niets mis mee is. Maar die hele wereld van Peter Stuijvesant verwordt op zo een manier wel tot een zeer bedenkelijke.
Evenals de cultuur op het min. van V en W, al jaren een bedenkelijke is, en niet voor niets nogal eens een "Staat in de Staat wordt genoemd.
Jan Griese Secr.PLRS

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Nee, dan de onvolprezen LVLN. Men denkt daar zo rond 2015 ver genoeg te zijn met studie en onderzoek om zo'n systeem misschien te overwegen.............