Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Vliegveld Twente stap dichterbij

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1061 
|
 vastgoedmarkt.nl 
Vliegveld Twente stap dichterbij

De vestiging van een burgerluchthaven op het voormalige militaire vliegveld Twente bij Enschede is een stap dichterbij. De Reggeborgh Groep van de Twentse ondernemer Dik Wessels presenteerde donderdag het Belgische Aviapartner als exploitant van de luchthaven.
Daarmee voldoet investeerder Wessels aan een belangrijke voorwaarde van de gemeente Enschede en de provincie Overijssel, die samen de luchthaven ontwikkelen. Die eisten een ervaren bedrijf voor de exploitatie van het vliegveld. Aviapartner heeft een lange historie in de luchtvaartindustrie en is actief op dertig luchthavens in Europa.

Burgemeester Peter den Oudsten van Enschede reageerde opgetogen. De overeenkomst onderstreept volgens hem het vertrouwen van het bedrijfsleven in de potentie van Luchthaven Twente. De aanbesteding voor de luchthaven leek in december mislukt te zijn toen geen van de drie kandidaten voor de exploitatie een bod wilde doen.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door nonflying dutchman uit hengelo


Geplaatst door j.h.griese uit Amstelveen

Lees vooral de bovenstaande link!! Zeeeeer informatief ! Hoe weer het milieu het onderspit dreigt te gaan delven in Twente.....

Geplaatst door cros op de helling uit deltametropool

Hoe heftiger er wordt beweerd dat er voor het Middenbestuur Nieuwe Stijl geen blauwdruk zou zijn, hoe duidelijker de contouren verschijnen van wat we maar de nieuwe Metrodictatuur zullen noemen.

Er lijkt sprake van een gevaarlijk, langzaam uitgerold experiment om de inrichting van dit land en zijn samenleving voorgoed te metropoliseren.
Juist de regio Kennemerland zou op zijn hoede moeten zijn, want alles wordt hier zo langzamerhand geannexeerd en overgenomen door de niet officieel ingestelde Metropoolregio Amsterdam (Schiphol)?