Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vliegtuighinder per huis te zien

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 1326 
|
 Parool 
Vliegtuighinder per huis te zien Download het gehele artikel 'Vliegtuighinder per huis te zien'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Hufterigheid van de bovenste plank!
Slechts 1250 vliegbewegingen per jaar.....
Waar praat je over, als je weet dat er ruim 70 duizend (!) worden verwerkt door de Kolderbaan. Vrijwel de meeste van die ruim 70 duizend gaan over de IJmond!
Bovendien is Schiphol naar de noordelijke sector van de IJmond toegekomen en niet andersom, zoals de propaganda-machine van de luchthaven ons wil doen geloven! Uitgeest bijvoorbeeld, lag vrijwel buiten de invloedssfeer van de luchthaven (afstand zo'n 30Km.), nu vanwege die vervloekte Polderbaan (Kolderbaan) onder de directe invloedssfeer, waardoor het woongenot volledig verpest is. Natuurlijk is het zo dat mogelijk toekomstige bewoners die zich wel in de regio Ijmond-noord willen vestigen en geen hinder willen ondervinden van een snelweg boven hun hoofd, met de informatie hun voordeel kunnen doen. Mijn inziens is het slechts indekken door de sector.......
Helaas zijn de bewoners die al veel langer in de verpeste regio wonen de dupe! Daar wordt volledig aan voorbij gegaan. Verhuizen is helaas niet altijd een optie om verschillende redenen.

Geplaatst door cros op de helling uit deltametropool

Na het energielabel nu het "Audiobesmet" label dat op tienduizenden (of wellicht meer?)woningen wordt geplakt. De VERENIGING EIGEN HUIS hult zich ongetwijfeld in stilzwijgen? De provincie zegt er veel tijd in gestoken te hebben, tijd is geld en de Schiphol Group profiteert weer eens ten volle. Trots tonen zij de informatie terwijl hele wijken in feite qua leefbaarheid worden afgeschreven.
Ook de P vd A gedeputeerde slaat zich op de borst en colega kamerlid Samson heeft het dezer dagen intusen over de Schipholoverlast in termen van: "een lachertje" (rtl nieuws 21/12/11).
De betreffende bewoners is het lachen wat dit betreft echter al lang vergaan.......

Geplaatst door Kees-W uit NULL

Opent dit misschien de mogelijk dat de schade van een lagere verkoopsom van een huis nu te verhalen op Schiphol, omdat het nu duidelijk is hoeveel vliegtuigen er over heen vliegen?

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

@ Cros op de Helling ?? Waar kan ik die uitspraak van Samson vinden ?? Graag je reactie ! Groet

Geplaatst door leo uit de kwakel

** "...de Oostbaan wordt alleen gebruikt als landingsbaan bij harde oostenwind...."

Laat ik ze daar nu alleen zien landen bij een snoeiharde zuidwestenwind!

En wat is nu 1250 landingen tegenover 55.000 starts over je dorp?

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

In het verleden maakten we mee,dat iemand verhuisde van onder een zwaarbelast gebied, naar een rustig gebied, (een dominee,die rust wilde!) Na 6 maanden in het nieuwe rustige gebied, kreeg hij plotseling dezelfde portie herrie over zich heen!