Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Vliegtuigherrie forse belasting voor regio

 |
 Geplaatst door: Egelhuis 
 |
 Bekeken: 590 
|
 Gooi- en Eemlander 
Vliegtuigherrie forse belasting voor regio Download het gehele artikel 'Vliegtuigherrie forse belasting voor regio'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Indien de vervloekte Polderbaan in gebruik is, en dat is het grootste deel van het jaar, wordt onze regio (boven het Noordzee-kanaal) ook fors belast. Hoe je het ook wend of keert, Schiphol is veel te groot voor de regio!
De overlast kan alleen maar worden opgelost door Schiphol te halveren of te laten verplaatsen. Noch de sector, noch de Nederlandse staat zullen daar aan meewerken.
Dus de overlast blijft. En wij blijven keurig onze belastingen betalen, terwijl de Nederlandse staat artikel 21 van de Nederlandse grondwet, keer op keer baggataliseerd.

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Een vliegveld van deze omvang in het dichtstbevolkte gedeelte van een van de dichtstbevolkte landen ter wereld zal altijd veel overlast veroorzaken. Welke baan of route er ook gevlogen wordt. Ik deel uw wensen, maar ik weet dat ze niet uit zullen komen.

Geplaatst door nooitgedagt uit castricum

inderdaad, heb me de laatste weken wel ongelofelijk zorgen gemaakt. De vliegtuigen vlogen zo laag dat ik de fantasie kreeg dat na de ganzen ( in de rui ), de koolmezen, mussen, spreeuwen aan de beurt zijn om te worden vergast. Ook lekker voor de voedselbank.In onze regio wordt er zo bezopen slecht gedraaid, gierend erin. Niets zal gebeuren vanuit Schiphol om de burger te ontlasten van de geluidshinder. Het is een conglomeraat van list, bedrog en opzettelijk leed toebrengen aan mens en dier, dat groepen het keer op keer zullen verliezen. Ennnnnnnnnnn, er zijn geen stille vliegtuigen, geloof nu maar een participerende observant, ook al flauwekul die door politici wordt nagepraat. Allemaal een prettig weekend want er zal nu wel flink worden ingevlogen.