Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vliegtuigen boven IJmond kunnen hoger,veel hoger

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 789 
|
 NHD 
Vliegtuigen boven IJmond kunnen hoger,veel hoger Download het gehele artikel 'Vliegtuigen boven IJmond kunnen hoger,veel hoger'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door AN uit Amsterdam

En op het eind volgt een voor mij totaal stupide voorstel: verplaats charters naar Soesterberg. Met andere woorden: weer stelt men gevolgbestrijding voor, terwijl men aan oorzaakbestrijding moet doen. En oorzaakbestrijding is MINDER vliegtuigen, niet het verplaatsen van lawaai naar andere gebieden. Bovendien: wie zal er in Soest, Soesterberg, Zeist, de Bilt, Bilthoven, etc blij zijn met karrevrachten aan charters die aankomen of vertrekken om Jan Doedel voor 200 euro naar Alanya te vliegen ? Heeft een van beide heren wel eens gevraagd aan inwoners daar hoe men denkt over het verdwijnen van het lawaai van straaljagers ? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er bewoners zijn die daar erg veel tranen om zullen laten. Noot: uiteraard is het verlies aan werkgelegenheid wel reden tot zorg in die gebieden.

Geplaatst door Olav uit NULL

Hallo AN,

Is die verontwaardiging gespeeld of echt?
Ik heb je nog niet eerder gehoord.
Op de website www.crosinfo.nl kun je onder een mededeling van 09 juli over explosief toenemen van klachten een verhaal downloaden. Daaruit blijkt dat het verplaatsen van overlast van regio's rond Amsterdam naar regio's rond de Polderbaan geslaagd genoemd kan worden. Stupide, nietwaar?

Nu we toch met verplaatsen zijn begonnen ....