Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘Vliegproeven Schiphol succesvol’

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 962 
|
 Haarlems Dagblad 
‘Vliegproeven Schiphol succesvol’

SCHIPHOL -  De proeven om de vlieghinder rond Schiphol te beperken pakken grotendeels positief uit. Dat concludeert de Commissie Regionaal Overleg Schiphol (Cros), een samenwerkingsverband van regionale bestuurders, omwonenden en luchtvaartsector.
De Cros adviseert het kabinet vijf experimenten met andere vliegroutes direct om te zetten in een definitieve regeling. Enkele andere proeven moeten worden verlengd om de positieve- en negatieve effecten op de geluidshinder beter in kaart te brengen.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door gerard uit NULL

natuurlijk... Zie de recensies uit het veld op deze site

Geplaatst door Els uit Castricum

Op dinsdag 30 september hang ik de vlag weer halfstok voor "de dag van de onrechtvaardigheid." Joost mag weten waar de proeven om de vlieghinder te beperken positief uitwerken maar hier in ieder geval niet. Gerard maakt een juiste opmerking. Niemand zit nog te jubelen op deze bepsite, omdat er verlichting zou zijn van het vliegtuiglawaai. Integendeel, het blijft verschrikkelijk.

Geplaatst door Victor uit Krommenie

En het wordt alleen maar erger...
Nu wordt het systeem vogelvrij met alleen preferentieel baangebruik en geen hh punten meer..buitenveldert zal hier het meeste aan hebben...de rest krijgt er weer 20.000 vluchten per baan bij....

Alleen een grote opstand kan helpen..