Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vier partijen geïnteresseerd in Maastricht Airlines

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 847 
|
 luchtvaart nieuws.nl 
Vier partijen geïnteresseerd in Maastricht Airlines

MAASTRICHT - Het doek is nog steeds niet gevallen voor het failliete Maastricht Airlines. Curator John Huppertz meldt aan het Limburgse nieuwsmedium L1 dat er nog vier partijen zijn die serieuze interesse hebben in het voortzetten van de regionale maatschappij.
Het oprichten van de maatschappij werd reeds in 2012 bekend gemaakt. Door problemen met de levering van de vliegtuigen raakte het bedrijf in moeilijkheden. Nog voordat er werd gevlogen werd vorig jaar het faillissement uitgesproken.
Daar waar KLM Cityhopper besloot de stekker uit de bestemming Maastricht te trekken, waarop men met een Fokker 50 vloog, verwachte een groep regionale ondernemers het wel te kunnen onder de naam Maastricht Airlines.

De curator is sinds het faillissement in onderhandeling geweest met verscheidene partijen over een doorstart. Hij voert nog steeds gesprekken met vier investeerders, twee buitenlandse en twee uit Nederland.

Van onze redactie


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Als het lukt, zal het mij benieuwen hoeveel gemeenschapsgeld het gaat kosten, nu en in de toekomst.

Geplaatst door jhgriese uit Amstelveen

Veel ondernemers zien er wel even brood in. Om de steun en de subsidies op te strijken,om er na met de noorderzon te verdwijnen ?