Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vermindering vliegtuigoverlast door hoger aanvliegen bij landen

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 781 
|
 DC 
Vermindering vliegtuigoverlast door hoger aanvliegen bij landen Download het gehele artikel 'Vermindering vliegtuigoverlast door hoger aanvliegen bij landen '

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Vannacht had ik een waanzinnige voorspellende droom.
Ik droomde, dat ik bij minister Zalm in zijn werkkamer zat. Met een schuin oog had ik gespiekt op een briefje waarop stond," hoe word ik de beste minister van financiën van Europa? Alles afknijpen! En dan vlak voor de verkiezingen voor Sinterklaas spelen". Op een ander briefje stond " Plan mislukt, ze tuinen er niet in".
"En mijnheer Zalm, hoe vindt u het dat Jan Marijnissen minister- president is geworden? Had u niet verwacht, nietwaar?" Hij keek me zuur aan. "Ja" ging ik brutaal verder, " en Femke Halsema minister van Vrom, en Wouter Bos vice premier en tevens minister voor economische zaken. En Marian Thieme minister van landbouw en veeteelt. Het is te mooi om waar te zijn. En het mooiste is, dat er een ruime meerderhied behaald is, door de KPdK".
"KPdK??" mompelde hij. "Ja" weet u dat dan nog niet, de Kinderpartij door kinderen. Zij hebben de toekomst en tevens een zeer goed beeld, hoe of het moet in ons land." Ik zag, dat hij snakte naar een sigaret maar mijn strenge blik weerhield hem. "Moet u zich eens voorstellen...een klein Schiphol, zonder allerlei kronkels van hoger aanvliegen en nog meer groei, gratis openbaar vervoer waardoor de files in een klap zijn opgelost, varkens in de wei met krulstaarten. Koeien, die weer hun voelsprieten terug hebben n. l hun hoorns. Een vrolijk harmonieus warm land, met gelukkige buitenspelende kinderen. Ziet u het ook al voor u?" Hij was sprakeloos, ik zag het. Maar zijn antwoord kon ik niet meer horen, want het was tijd van Schiphol om wakker te worden.