Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘Verdere scheefgroei van lusten en lasten Schiphol’

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 763 
|
 Nieuwsblad voor Castricum 
‘Verdere scheefgroei van lusten en lasten Schiphol’ Download het gehele artikel '‘Verdere scheefgroei van lusten en lasten Schiphol’'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Het lijkt er op dat ook de Provincie Noord-Holland niet bereid is om de nodige balans tussen economische groei en noodzakelijke leefbaarheid na te streven. Ook daar heeft de Schiphol Group zich diep in de burelen e.v. genesteld om het eenzijdige belang aan de gepriviligeerde volksvertegenwoordigers op te leggen. Geldt voor de Stateneleden: ze stonden erbij en keken de andere kant op?!

Geplaatst door OB uit Castricum

Goed werk van de milieudienst IJmond!

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Laten we maar hopen dat de statenleden het duidelijke verbetervoorstel van de milieudienst IJmond, al is dat meer gericht op de rijks evaluatie, goed bestuderen. Dan gaan ze zich misschien eens achter de oren krabben waarom de Provincie slechts handhaaft op "grondgebonden" milieuzaken.
De lacune in handhaving op milieunormen voor de luchtvaart, veroorzaakt door m.n. een ministerie dat daar niet aan mee wil werken, is een van de grootste problemen waar de bewoners in een steeds grotere kring rond Schiphol mee te maken (gaan) hebben.