Platform Vlieghinder Kennemerland
 

’Vakantievluchten zorgen voor walm van roet en kerosine!’

 |
 Geplaatst door: Ad 
 |
 Bekeken: 679 
|
 Telegraaf 
’Vakantievluchten zorgen voor walm van roet en kerosine!’

- Uit de rubriek “Wat u zegt”.

Sinds Schiphol de vijfde baan in gebruik heeft genomen, is ons woongenot in Lijnden compleet verdwenen. Nu de vakantievluchten zijn losgebarsten, zitten we in een walm van roet en kerosine. Buiten zitten is vanwege de ongelooflijke herrie onmogelijk. Ik woon hier al 36 jaar, maar het is nog nooit zo erg geweest! Bellen naar Schiphol helpt niet…men hoort de klachten slechts aan en er verandert niets. Omdat veel buren bij de luchthaven werken, heb ik weinig medestanders. Net weer 1200 euro onroerengoedbelasting overgemaakt aan de gemeente, alsof we in het mooiste en rustigste dorp van Nederland wonen!!! Uiteraard is reizen per vliegtuig niet weg te denken, maar Schiphol zou wél een daad kunnen stellen door mijn huis te kopen óf de onroerendgoedbelasting voor z’n rekening te nemen.
   
C. H. te Lijnden


Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Lijnden, Boesingheliede, Haarlemmerliede, Assendelt, Krommenie, Halfweg, Beverwijk, Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, IJmuiden, Velsen, Castricum, Heemskerk, Alkmaar, Velserbroek, Uitgeest, Heiloo, Spaarndam en vast nog veel meer wooncentra.

Allemaal worden ze heel erg blij van de stabiele economie die de Polderbaan veroorzaakt.
Tegen de tijd dat de 8e baan wordt geplaatst is de overheid bereid de mensen uit te kopen. De huizenprijs is tegen die tijd zo klein dat de stabiele economische situatie die kosten nog wel kan dragen.

Dikke Van Dale:
an•nexe•ren (ov.ww.)
1 (een gebied) al of niet gewelddadig bij het eigen grondgebied inlijven
2 zich toe-eigenen