Platform Vlieghinder Kennemerland
 

VVD forceert bespreking Schiphol

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 949 
|
 Parool 
VVD forceert bespreking Schiphol Download het gehele artikel 'VVD forceert bespreking Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit castricum

Ik denk zo maar dat de heer Zalm de geschiedenis in wil gaan van " mijn naam is klein maar mijn daden bennen groot". En ik denk ook zo maar dat dit gesjoemel en gemanipuleer over Schiphol heel wat stemmen in Noord-Holland gaan kosten voor de VVD. Want de mensen, die zo zwaar gedupeerd worden door het vliegtuiglawaai en overlast denken goed na over hun keuze bij de verkiezingen en zullen dus vast niet op de VVD stemmen.

Geplaatst door leo uit de kwakel

Els,
ik wil je niet ontmoedigen maar heb heb de indruk dat mensen vooral stemmen voor een regering die hun meer geld belooft. Let maar eens op wat er uit de hoge hoeden komt in het najaar.
En als mensen moeten kiezen tussen verminderen van vliegtuigherrie en hun beurs dan kiezen ze voor het laatste en belijden ze met de mond het eerste.

Maar ik hoop dat JIJ gelijk krijgt.

Geplaatst door Els uit Castricum

Leo, we moeten het afwachten of er mensen zijn, die hun welzijn boven hun "welvaart" stellen.
Maar even iets anders:
ik las in het Parool van zaterdag 19 aug. j.l. dat mensen, die klagen over de herrie van het heien bij station Rai, hotelovernachtingen vergoed krijgen.
En opeens vroeg ik me af, wanneer wij vergoedingen krijgen van al die honderden nachten, die we in onze slaap gestoord zijn en al die dagen, waarop honderden vliegtuigen overdenderen en je geen rust meer kent.
Maar ach, terwijl ik dit schrijf besef ik, dat ik geen enkele vergoeding wil, maar gewoon mijn leefklimaat en nachtrust terug. Ik hang de vlag uit, als dat gebeurt. werkelijk waar!

Geplaatst door Ton uit NULL

En als het ooit zo mag gaan dat Schiphol op deze lokatie niet meer vliegbewegingen heeft dan 200.000 hang ik ook de vlag uit (moet 'm dan nog wel even kopen) en roep bovendien die dag uit tot Nationale Feestdag. Ook al zou ik die dag helemaal in m'n eenje moeten vieren.