Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Uitgeesters straks massaal uitgekocht

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 890 
|
 NHD 
Uitgeesters straks massaal uitgekocht Download het gehele artikel 'Uitgeesters straks massaal uitgekocht'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

En echt niet alleen Uitgeest. De oostkant van Heemskerk en Beverwijk (met een net volgebouwde Broekpolder) kunnen ze ook afbreken.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam


“De bewoners die dan met extra lawaai worden geconfronteerd moeten de keuze gesteld worden.”

Hoe bedoelen ze ‘extra’? In plaats van 60 starters per – 3 minuten pauze naar 60 starters per uur met 2 minuten pauze? Of 90?
Wat valt er dan nog te kiezen? Dat is niet leefbaar. Punt. Doe dan niet alsof je de bevolking matst door ze de keuze te geven voor een heel mooi leven op je eigen plek met een compensatie die nog geen 10% gaat vergoeden t.o.v. je verlies, of een prachtig leven in een modern appartementcomplex in Almere Buiten. De insteek zal zijn: “zoveel mogelijk buren bij elkaar te plaatsen om de saamhorigheid zo min mogelijk te verstoren.’
Ik hoop dat Nederlandse saamhorigheid doet inzien dat alleen bedreigingen zouden moeten leiden tot een permanente evacuatie van een gebied, bijvoorbeeld de stijgende zeespiegel. En niet de groei van een bedrijf.

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Ik moet trouwens nog zien of Uitgeest daar wel voor in aanmerking komt. Het zal wel net gaan zoals met de isolatie, op basis van de berekende geluidsbelasting en binnen de zoveel norm. Jammer, maar in Uitgeest hebben ze en krijgen ze nergens last van.

Geplaatst door Rik uit Uitgeest

Koop mijn huis maar, liever vandaag dan morgen. Dit gaat nooit meer goedkomen. Nooit meer.

Geplaatst door Anne V uit Uitgeest

Het wordt steeds idioter. Echt, ik overweeg een hele grote bom!!!