Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Uitgeest sterft door het geluid

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1422 
|
 NHD 
Uitgeest sterft door het geluid Download het gehele artikel 'Uitgeest sterft door het geluid'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Vos uit NULL

Geen aandeelhouder van de Schiphol-Group die daar wakker van ligt! In het verleden zijn er al diverse dorpen van de kaart verdwenen door de arrogantie van de luchtvaartsector! Uitgeest is de volgende?

Geplaatst door cns uit Deltametropool

De spijker op de kop!! Via de 'Metropolitane strategie', doorgedrukte megalomane verstedelijking, bouwt de Schiphol Group c.s. rustig verder aan zijn imperium. Onlangs verklaarde P. Visser (gespreksleider PVRC jaarvergadering 2005 en fractievoorzitter P vd A in de Prov. Staten) zich hartstochtelijk voorstander van deze ideologie. Deze afgestudeerd bioloog kan niet anders dan zijn MISLEID: in Zaanstad probeert men in dit kader een "flatfabriek" met een capaciteit van 200 -300.000 mestvarkens neer te zetten. Een afzichtelijker voorbeeld van waar de "Metropolitane strategie" in de toekomst zal leiden is even niet voorhanden. Hoewel?

Geplaatst door leo uit de kwakel

** In Uithoorn werd van VVD-zijde zelfs gesuggereerd dat de uiteindelijke conclusie wel eens zou kunnen zijn dat een KRIMP van Schiphol dé oplossing was voor het geluidsvraagstuk. Het werd de kamerleden duidelijk dat slepen met routes, flitspalen, nog scherper over een lijntje vliegen allemaal flauwekul is. Het uitgangspunt moet zijn: vermindering van geluidshinder, of je nu in Castricum woont of daarbuiten, in de polder of de grote stad. En daarop past maar één antwoord dat die dappere VVD'er zomaar ineens inzag. Zomaar. We hebben hem niet eens hoeven helpen.
Wondere wereld toch........

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

@Leo:

is de naam van dee briljante VVD'r bekend zodat we een standbeeld kunnen oprichten of komt hij uit dezelfde koker als de VVD-'bedenkers' van een platform in zee...?