Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Uitbreidingen Schiphol kent geen grenzen (Video)

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 871 
|
 Eén vandaag 
Uitbreidingen Schiphol kent geen grenzen (Video)

Het vliegverkeer van en naar Nederland lijkt geen grenzen te kennen. Schiphol kan het naar verwachting niet aan de komende jaren. Dit betekent echter niet dat er een grens bereikt wordt, maar dat er naar alternatieven wordt gekeken om verdere groei aan te kunnen. Zo’n 70.000 vluchten zullen per jaar mogelijk gaan uitwijken naar Lelystad en Eindhoven. Blijkbaar moeten dus ook andere delen van Nederland de groei van Schiphol gaan voelen. Is dit een oplossing of creëren we hier een nieuw probleem mee?

Uitzendingen: 13 oktober 2008 / Nederland 1

This text will be replaced

 


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

" Is dit een oplossing of creëren we hier een nieuw probleem mee? "

Natuurlijk wordt er een nieuw probleem mee gecreerd. Wellicht wel meer dan 1.

In de Staat der Nederlanden moet het grootste goed, namelijk een rustig, schoon en veilig leven, wijken voor het lawaai, vervuiling en onveiligheid.
In de Staat der Nederlanden hebben straks enkel de rijkere lieden nog een rustig, schoon en veilig plekje. De rest, "Jan met de pet" mag dan wonen op een lawaaig, vuil en onveilige plek.

In de Staat der Nederlanden zorgt de politiek graag voor Bijlmer-rampen die nu natuurlijk alleen maar toe zullen nemen.
Al beweerde de bijna niet-meer-chef Cherfontaine, van de Schurkenstaat Schiphol, een tijd geleden wel anders: met de toename van het vliegverkeer, zullen er geen extra onveilige situaties voorkomen........Dit doet mij denken aan een snelweg in de spits, daar gebeuren wel degelijk meer ongelukken door de extra drukte. Maar, zegt de bijna-niet-meer chef van de Schurkenstaat Schiphol, vliegen is zo veel veiliger !
Hoe veel veiliger ? Als straks praktisch het hele Nederlandse luchtruim vergeven is van de vliegtuigen, durf u dan de garantie te geven ? Politiek: NEEM UW VERANTWOORDELIJKHEID EN HOUDT U BEZIG MET DE PRIMAIRE ZAKEN: RUST, REINHEID en VEILIGHEID ! BLIJF NIET WEDDEN OP EEN PAARD DAT KREUPEL IS !

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

De Uitzending gezien. Prof Berkhout had geen goed woord over, voor de zoveelste normoprekking. Prof J. de Wit,UVA,stelde in 2007 al de vraag: Wanneer komt er de volgende MORRELRONDE ?
Hij werd op zijn wenken bediend.