Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Transavia start enorme prijzenslag op Schiphol

 |
 Geplaatst door: Ad 
 |
 Bekeken: 757 
|
 Telegraaf 
Transavia start enorme prijzenslag op Schiphol

door Arnold Burlage

 
  SCHIPHOL, zondag
    KLM-prijsvechter Transavia begint morgen een prijzenslag die op Schiphol niet eerder heeft gewoed.

      De komende nacht worden 60.000 vliegtuigstoelen van de 100 procent KLM-dochter tegen dumpprijzen in de reserveringssystemen aangeboden. De kortingen naar de 18 Europese lijndienstbestemmingen lopen op tot boven de 50%.
    Voor 9,99 euro zijn er al vluchten naar Londen, Kopenhagen, Berlijn, Girona, Nice (Rotterdam) en Dublin. Madrid, Barcelona, Pisa en Rome worden tijdens de actie aangeboden voor 29,99 euro.

    De commercieel directeur van Transavia, Willem Hondius, bevestigde de ongebruikelijk actie gisteren. „We willen ons hiermee nog meer gaan onderscheiden van onze concurrenten”, zei hij doelend op easyJet, Ryanair en tal van andere prijsvechters – totaal twaalf – die opereren vanaf Schiphol en Eindhoven

De directie van Transavia wil zich met de frontale aanval de toenemende concurrentie van prijsvechters op Schiphol en Eindhoven van het lijf houden. Op Schiphol vliegen inmiddels 12 prijsvechters, die goed zijn voor bijna 12% van de totaal ruim 45 miljoen passagiers De uitgelekte prijzenslag wordt ondersteund met een grote reclamecampagne om consumenten op de ongekend lage tarieven te wijzen. Voorwaarde om van de prijsdumping te kunnen profiteren is dat wordt geboekt in de week van 31 oktober tot en met maandag 7 november. De reis moet worden gemaakt tussen 31 oktober en 21 december.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Dirk uit Castricum

Volgens mij moeten we Transavia vollelig negeren, m.a.w geen enkele ticket kopen.

Geplaatst door wouters uit dordrecht

goede middag
Kan ik vannacht ook kijken voor een vlucht met mijn kleindochter van 9 jaar voor naar girona 24 juli en 1 augustus terug,ben mijn man verloren en kan een weekje bij mijn zoon in de caravan komen
liever groetjes jopie hoop vandaag nog wat van u te horen