Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Topfunctie Schultz van Haegen bij Achmea

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 874 
|
 Ministerie V en W 
Topfunctie Schultz van Haegen bij Achmea

Scheidend staatssecretaris Melanie Schultz van Haegen van Verkeer en Waterstaat wordt per 1 april de nieuwe directeur Zorginkoop bij vezerkeraar Achmea. Na de verkiezingen van vorig jaar november had zij al aangegeven de landelijke politiek te willen verruilen voor een baan in het bedrijfsleven.

Schultz van Haegen was sinds juli 2002 staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat namens de VVD. Van 1999 tot 2002 was zij wethouder van economische zaken in Leiden. Achmea Zorg biedt verzekeringen en diensten aan op het gebied van preventie, zorg en reïntegratie.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Frans uit Uithoorn

Preventie en zorg? Ook voor mensen met klachten als gevolg van geluidsoverlast?

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Schultz werd op BNR geinterviewd door 3 journalisten: Ze babbelde er lustig en gedecideerd op los. Dat ze toch zo goed de provincie was ingegaan en met zovele mensen had gesproken. Wij weten wel beter: Beloften die ze in die provincie deed, werden achteloos genegeerd en ze verdedigde daarna een keihard liberaalstandpunt.
Aukje Roethof vroeg haar, na het statement van Schultz, dat ze de zaak toch zo goed had achtergelaten: Er zijn toch een heleboel mensen, die nu luisteren, die dat volstrekt niet met u eens zijn, zoals u bijvoorbeeld de isolatie een puinhoop liet worden. Schultz: Nou de boel is nu op orde en ik heb veel aan watermanagement kunnen doen. Ik ben meer bestuurder/manager, dan dat ik in de Kamer politiek bedrijf. Tja, we weten inmiddels, dat we dit soort managers kunnen missen als kiespijn. Terwijl er ook met geen woord gerept is, over het feit, dat de Evaluatie Schiphol nog niet is afgerond en het nieuwe kabinet iets anders wil. Verder had ze "Gerrit" (Zalm) graag zijn privatisering Schiphol gegund.
En.......nee hoor het is louter toeval,dat er nu zoveel VVDers in de zorg werken ....(Wiegel, de Grave,)