Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Ton Elias razendbenieuwd naar jouw mening!

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 802 
|
 geenvliegroutesbhz 
Ton Elias razendbenieuwd naar jouw mening!

Tweede Kamerlid Ton Elias (VVD) vertelt zojuist in de Tweede Kamer dat hij nog helemaal geen protesten heeft gehoord over de uitbreiding van Lelystad Airport. Doe Ton Elias een groot plezier en laat hem weten wat je van de uitbreiding vindt! Hij is als volksvertegenwoordiger dol op reacties uit het land, dus leef je uit. Via Twitter: @TonElias of stuur hem een mail via de :link…...


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

@Hans2. De heer Ton Elias heeft in ieder geval een reactie van mij gehad. Bedankt voor de info.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Standaard reactie terug gekregen.
Kun je als omwonende van een vliegveld van betekenis, niets mee.
De Nederlandse Staat blijft haar verplichting inzake het beschermen van de burgers t.o.v. de exorbitante herrie / vervuiling en onveiligheid die de vliegvelden genereren, negeren!

De burgers dienen beschermd te worden en niet de sector! Omgekeerd: dan kan er op een gezonde manier worden gewerkt aan uitbreiding!

Geplaatst door nooitgedagt uit castricum

ach gut, mijnheer Elias wil met spoed de mening van de burger weten.ach,gut, mijnheer Elias is een vvd'er "pur sang' ,een uitvreten en geeft helemaal niets om mensen die last hebben van vlieghinder. Kontlikker Eurling, die Verhagen
beminde in een openbare vergadering van die de door en door rotte partij verdedigde . Er zijn geen stille vliegtuigen, reclame lulkoek, piloten vliegen bij westenwind heel laag in om de 1/2 minuut vanaf 3 uur 's nachts tot 10.30 .Net zoals Politici minacht dit volk, de burgers terwijl ze van het zelfde volk hun salaris verdienen.. Ben ontzettend blij dat die door door moreel rotte Eurlings in de NRC op de economie pagina van zaterdag naar beneden is gedonderd.
V.O.S. helemaal met u eens.