Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Tegenactie van voorstanders vliegveld Twente

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 826 
|
 telegraaf.nl 
Tegenactie van voorstanders vliegveld Twente

ENSCHEDE - De vereniging Doorstart Vliegveld Twente is woensdag in het geweer gekomen tegen de handtekeningenactie van onder andere Natuurmonumenten tegen de komst van Twente Airport bij Enschede. De vereniging probeert in een week tijd zoveel mogelijk positieve reacties op het besluit te verzamelen en wil die gebundeld aanbieden aan staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur.

Het Luchthavenbesluit van Mansveld ligt nog anderhalve week ter inzage. Als het besluit is genomen, zou Twente Airport in 2016 een feit kunnen zijn. Onlangs ontdekte een plaatselijke actiegroep echter dat volgens de regels in het besluit vele monumentale en deels beschermde bomen gekapt moeten worden voor de luchtvaart. Daarop begon Natuurmonumenten, beheerder van delen van de Overijsselse natuur, een actie om het besluit van tafel te krijgen.
Woensdag praten Provinciale Staten van Overijssel ook over het vliegveld.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Alle voorstanders van herrie, vervuiling en onveiligheid samen brengen op een (schier)eiland in de Noordzee. Dan houden we Nederland leefbaar voor de rest!

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Door er voor te zorgen dat Nederland bedolven wordt onder de vliegvelden, schend de Nederlandse regering artikel 21 van de Nederlandse grondwet!

Geplaatst door marianne alias nooitgedagt uit castricum

Weten we allemaal nog dat Minister Netelenbos ( teflon ) en de haren, die de fout liggende Polderbaan heeft aangelegd. helemaal verkeerd tegenover de Zwanenburgbaan zodat regio Noord- Zuid Kennemerland 24 uur bedolven wordt onder zeer laagvliegende vliegtuigen. Weten we ook nog dat de Verkeerstoren zonder toestemming gewoon, door de criminelen Van verkeer en Waterstaat is gebouwd Dat de huidige Minister Mansveld en de geniepige lachenden- Water Price Mijnheer ( onderzoeken waar niemand wat aan heeft ) zich helemaal suf lachen om ons burgers die worden genaaid waar ze bij staan, afbetalen bankschulden, etc. Bevolking Leleystad en Twente kom in verzet, als Schiphol eenmaal zijn klauwen in al die arme tere mensenruggetjes is gezet dan is het bekeken, met deze wettelijk aangestelde maffiazooi.