Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Te weinig woningbouw Noord-Holland (o.a wegens Schiphol)

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 847 
|
 RTVNH 
Te weinig woningbouw Noord-Holland (o.a wegens Schiphol) Download het gehele artikel 'Te weinig woningbouw Noord-Holland (o.a wegens Schiphol)'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Victor uit Krommenie

Dan maar niet meer zo veel bouwen en doelstellingen aanpassen!...bevolkingsgroei is er toch niet meer .....een stabiele economie werkt ook!

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

"In het noordelijke deel is het vooral een financiele kwestie" .

Wie spreekt hier nu dubbelzinnig ?
De regering cq. de provincie Noord-Holland ?

Is de slogan niet: Schiphol is de banenmotor van Nederland bv. ?
En nu is er opeens geen financiele ruimte ?
Waar gaat al dat geld dan heen, provincie Noord-Holland ? !
Zou het niet kunnen komen dat de mensen gewoon niet in de takke-herrie willen wonen ?
Schiphol is 1 grote herrie-olievlek, praktisch 1/2 van de provincie Noord-Holland is reeds aan de herrie opgeofferd.
De gene die er wonen, wonen er of uit economische noodzaak (behoeft niet Schiphol te zijn !), of op grond van historische
feiten. Schiphol maakt 'haar' omgeving praktisch onbewoonbaar. Daar moet je als provinciaal bestuurder eens even stil bij gaan staan.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Victor: Schiphol staat voor een buitengewoon groot Ruimte beslag. Starters moeten in Amstelveen ca 10 jaar op een huurwoning wachten. In de Legmeerpolder tussen A.veen en Aalsmeer, plande de gemeente 6000 woningen. VROM cancelde dat.
Nu wordt alles uit de kast gehaald,om via wat route omleidingen dat alsnog mogelijk te maken.
Van Gijzel was een voorstander van de Luchthaven in zee,en dat zou kunnen worden gefinancierd, via de dure grond die dan vrij zou komen.
Kabinet koos voor pappen en nathouden.
V.O.S, met je eens !

Geplaatst door S. van Halm uit Hoofddorp

Heer Griese,

De mensen uit Amstelveen zijn vast welkom in Hoofddorp-West, dat kan gelukkig doorgaan omdat het kabinet vindt dat deze uitleglocatie onder een "weinig gebruikte" uitvliegroute ligt. Ze moeten alleen wel tekenen dat ze alle consequenties van wonen onder een uitvliegroute voor lief nemen en dat gaat de gemeente Haarlemmermeer deze mensen vertellen.

Geplaatst door Els uit Castricum

Laten we Nederland maar lekker vol bouwen en het luchtruim vol laten vliegen. Natuur en milieu is nog steeds niet belangrijk in de ogen van velen. Ik schaam me wel eens voor het misvormde en volgebouwde Nederland, waar je nergens meer eindeloos kunt dwalen met mooie vergezichten. Het zijn allemaal klein stukjes, die er nog zijn, waar we dan over roepen: "Oh, daar is het zo mooi en stil." Drenthe bijvoorbeeld lijkt nog ergens op. Maar hier in het Wilde Westen is het een treurnis.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

S. van Halm: Tja, zo gaat dat. Uiteraard zijn er ook hypocriete lieden,die ergens bewust gaan wonen,en daarna gaan klagen. In die zin kan ik me nog iets bij die ondertekening voorstelen. Maar in de grond van de zaak, deugt het natuurlijk niet. Zo is eendergelijk gebied vogelvrij. Dat zou je burgers ook niet aan moeten willen doen.

Els: Tja, wat een treurnis. De graaiers lijken aan het langste eind te trekken. Denk aan de huidige economische crisis. gebeurde,