Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Te veel claims voor Schadeschap

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 775 
|
 NHD 
Te veel claims voor Schadeschap Download het gehele artikel 'Te veel claims voor Schadeschap'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Het klopt. Deze lieden zijn specifiek uitgezocht, om zoveel mogelijk claims af te wijzen. Ik ken de lui inmiddels van haver tot gort. Ook ik diende een claim in om mijn verhuiskosten vergoed te krijgen in 1998
omdat rustig levenonder de buitenveldertbaan er niet meer bij was. De motivering was: Ik had nog 5 jaar dienen te wachten, dan zou het allemaal beter worden. Je moet dus gewoon nog 5 jaar je leven laten vergallen!Inmiddels is het 5 jaar later, werd het iets beter qua herrie, maar nog steeds fors vervelend.
Als de huidige wet zo blijft, wat God verhoede, dan is het over 2 jaar weer extreem bal onder de Buitenveldertbaan.

Nee de luidjes schadeexperts verdienen hier lekker aan.
Jan Griese Secr PLRS

Geplaatst door Bob uit Limmen

Wat de uitkomst ook zal zijn, deze massaclaim is natuurlijk ook een grote aanklacht tegen de niet te verteren overlast. Klagen bij Cros is een farce. Deze instantie is een bliksemafleider waar niet veel uitkomt. Een onderzoekje hier, een aanbevelingkje daar. En zo rekken we het maar op.
De massaclaim is een andere manier van ongenoegen kenbaar maken en moet naar mijn idee dan ook gezien worden in het feit dat de mensen met de rug naar de muur staan. De overlast wordt letterlijk over de mensen uitgestort. Het is onbegrijpelijk dat signalen zoals deze uit de samenleving niet door verantwoordelijke instanties opgepikt worden.
Het is een afschuwelijke belevenis wanneer minuut na minuut, uur na uur, dag in dag uit, het ene vliegtuig na het andere vliegtuig over je hoofd heen dondert. Je kunt er niet van vluchten. Je huis is je plek. Je veilige onderkomen. Een afspiegeling van je "zijn" Als je dat ontnomen word, is dat diep treurig.

Geplaatst door Vos uit Uitgeest

Een ding is net zo zeker als vliegtuig-
lawaai: de 'heren' die de wet naar HUN
hand zetten, hebben SCHIJT aan de mensen
die hierdoor gedupeerd worden!
Of dat nu regeringsleiders zijn of zaken-
lieden, zoals de Schiphol-group, dat doet
er niet toe! Ik ben er inmiddels wel van
overtuigd, dat alleen massale burgerlijke
ongehoorzaamheid invloed kan uitoefenen.
FNV------>Dam?