Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Studie naar verdubbeling luchtverkeer

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 548 
|
 Haarlems Dagblad 
Studie naar verdubbeling luchtverkeer Download het gehele artikel 'Studie naar verdubbeling luchtverkeer'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Dick K. uit NULL

Wat is het toch fijn om te constateren, dat Schulz de belangen van de omwonenden zo koestert en dat er niet stiekem een besluit is genomen om de milieugrenzen op te rekken.

Geplaatst door GH uit Castricum

Dat is heel héél gemakkelijk om te zeggen dat de groei binen de milieugrenzen moet passen. Voor de buitengebieden zíjn er helemaal geen miliegrenzen, althans zeker niet voor geluid, maar ht is wél dat dáár de extra capaciteit vandaan gaat komen. Die nieuwe wet ie deststijds wel héél sneaky in elkaar gezet. Berkhout had volkomen gelijk maar moets toch het onderspit delven. De nu voorstaande evaluatie zal hierop gericht zijn: hoe krijgen we nóg meer capaciteit. Niks hinderpreventie. Vliégen maar, op naar de 1000.000 vluchten per jaar. Niet in 2020, maar in 2010- als het even kan. En dat kán. Binnen de zogenaamde milieugrenzen.

Geplaatst door Johan uit NULL

Je toont je goede wil en denkt positief dat de overheid zelf eigenlijk ook wel inziet dat de huidige
situatie veel te ver is doorgeschoten. En dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een heuse verbetering van de huidige situatie.
Helaas, niets is minder waar. Er komt volgens bovenstaand bericht nog veel meer ellende op ons af.
Beetje naief gedacht misschien, maar we zijn wel weer negatief gestemd.
Het wordt zo langzamerhand maar eens tijd om de gedachte van verhuizing te laten inwerken...

Geplaatst door SH uit NULL

Mensen, mensen !!

Wij gaan heel hard schreeuwen (verdubbeling luchtverkeer) en daarna gaan wij héél langzaam inbinden. Uiteindelijk komen wij op een aanvaardbaar resultaat (800.000 vliegbewegingen) uit en heeft het gepeupel (lees volk) er ook nog een keer een goed gevoel bij (dat van die 1.000.000 vliegbewegingen hebben ze er toch maar niet door gekregen). Fantastisch!!!

Waar waren we ook weer begonnen? Oh ja, 520.000 vliegtuigbewegingen maximaal.

*************************************

Wordt wakker en blijf wakker! Zo wordt het spel gespeeld en is het maar al te vaak gegaan. Voor iedereen is het belangrijk dat je je hier niet door laat misleiden. Dit is echt simpele hogere demagogie die helaas maar al te vaak werkt!

Over 4 / 5 jaar zit mw. Schulz hoogstwaarschijnlijk niet meer in het cabinet en wuift de opvolger/opvolgster de kritiek van de kamerleden van de hand door te zeggen dat je niet verantwoordelijk gehouden kan worden voor de fouten van een ander, de zogenaamde "Politieke verantwoordelijkheid".
Als ik mij bij mijn bedrijf niet aan de afspraken hou dan mag ik "halve dagen" gaan werken.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Ik ga ervanuit dat Melanie eerder dan over 4/5 jaar opgezouten is, de vrouw lijkt volledig onkundig totnogtoe. Of het nu gaat over droogte perikelen (inlaat zout water in Groene Hart), het gehele PROGIS verhaal (de Rekenkamer heeft zelden zo vernietigned uitgehaald).

Echter, de verwachting is zeer voordehand liggend: zie Jorritsma, Netelenbos, Maij Weggen, (Smit) Kroes.

Vlieg Tuig.

Geplaatst door Nick uit NULL

Het domme blondje van Balkende toch, het liefje van Erik de Vlieger. Had Neelie ook niet connecties met een paar figuren uit het criminele circuit waarvoor zij gewaarschuwd was door justitie en hen tientallen miljoenen subsidie gaf voor het oplossen van een milieuprobleem. Zij draaiden hun hand voor dat probleem niet om en stortten het in de R'damse haven. Het was geen beletsel voor de carriere van Neelie, ondanks dat de heren tot een aantal jaren gevangenis waren veroordeeld. Dus we hebben nog heel wat van het domme blondje te verwachten voor dat de politiek wakker ligt.

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

De schaduwmacht van Nederland weet precies wie, waar en hoe ingezet moet worden. Te veel overheidsdienaren en politiek prominente figuren spannen samen met de sector en verstoren het normale democratische proces. Dit zou eens ontward en openbaar moeten worden gemaakt. Wordt de gewone burger door deze lieden in feite niet gewoon gegijzeld?!

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Met de laatste schrijver eens, machtige schaduwlieden zien kans, om slappe politici, met zeer weinig moraal, te bespelen. Lees wat Prof Dersen hierover schrijft in Fin. Dagblad van 23-8-05: "Het wordt tijd dat er w.b. Schiphol eens aan openlijke machtsuitoefening wordt gedaan", dus geen achteraf gedoe en non beslissingen. Zie ook de artikelen in PM (nieuw blad ) van vorige week en van komende donderdag, waarin ook wij PLRS aan het woord komen.
Jan Griese PLRS

Geplaatst door leo uit de kwakel

Fantastische timing !

Door nu te spreken over 800.000 of meer vluchten dreigt er zo'n enorm schrikbeeld dat die 500.000 vliegbewegingen van nu uit beeld verdwijnt, niets meer voorstelt. En DAT is nu precies ook de bedoeling. Er zit een uitstekende strateeg achter.
Maarre, beste lezers,laat je niet gek maken. Houdt stand in je verzet, doen wij aan de andere kant ook.

Geplaatst door leo uit de kwakel

aan de andere kant van Schiphol bedoel ik (ik was te snel met versturen).