Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Reacties op dit bericht

Geplaatst door leo uit de kwakel

** prima, stiltegebieden en groengebieden. Maar dan moet je er niet twee uur voor in de auto hoeven te zitten.
Dat heeft de gemeente Uithoorn ook begrepen en legt nu een groengebiedje aan aan de west- en noordrand van het dorp De Kwakel.
Jammer alleen dat dat hele gebied valt binnen de oude 35Ke-grens waarbinnen nieuwe bebouwing niet mag. En ook vlak bij de Aalsmeerse veiling en de drukste provinciale weg van Nederland, de N201.
Groen wel, als het klaar is, maar stil ?

Geplaatst door Gerard uit NULL

Tja, zo gingen veel mensen in onze regio wonen vanwege de aanwezigheid van de duinen. die zijn er nog steeds, dat wel. maar of ze nu nog compenseren voor lawaai en stress? Ik loop het er soms juist op... Mensen moesten maar robots worden, dan hoeven ze 's nachts niet meer te slapen en hebben ze geen behoefte meer aan compensatie door lawaai en stress.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Dit is de ontwikkeling die ik zo goed ken.
Groot gegroeid met het Amsterdamse bos. Vele gelukkige uren doorgebracht.
Daar is niet meer te recreeren. Totaal verpest. Vliegtuigherrie, kerosine stank en herrie van de A-9. In nu is onze kustlijn met die mooie duinen dus aan de beurt.
En men wil maar niet luisteren, nu we de warmste herfstmaanden sinds een eeuw meen ik beleven...
Waar moet dat toch naar toe? Zelf zing ik het wel uit, verhuisd van onder de Buitenveldertbaan, maar de generaties na ons?


Geplaatst door freek uit utrecht

De wereld zonder planten is een slechte wereld voor het leven. Een wereld zonder mensen is een wereld goed voor het leven.
En generaties van mensen? Ach hoe eerder Schiphol onderloopt des te beter.
Daag, ik hou het voor gezien, blup.