Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Stichting zoekt bewoners Buitenveldert tegen overlast Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1122 
|
 dichtbij.nl Editie Asd-Zuid 
Stichting zoekt bewoners Buitenveldert tegen overlast Schiphol

Door de Dichtbijredactie, Gordana Todorovic (De Echo)

Amsterdam Zuid - Stichting Tuinstad Buitenveldert is op zoek naar bewoners die hen willen steunen om zich te blijven inzetten tegen de overlast van Schiphol.

De Stichting Tuinstad Buitenveldert vertegenwoordigt al jaren de bewoners van Buitenveldert, in relatie tot Schiphol. De stichting probeert de gevolgen van het vliegverkeer van Schiphol zo veel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld geluidshinder en de gevolgen voor het milieu en de leefbaarheid.
Dit willen zij blijven doen in de nieuwe ‘Omgevingsraad Schiphol’ (ORS), die per 1 januari 2015 start.

In de ORS komt, naast het Rijk, de luchtvaartsector en het lokale bestuur, ook bewonersvertegenwoordiging uit de omgeving van Schiphol. Deze vertegenwoordigers behartigen de belangen van alle bewoners uit de omliggende gebieden, waaronder Buitenveldert.

De Stichting Tuinstad Buitenveldert vraagt om steun, zodat zij de inwoners van Buitenveldert en Zuid kunnen vertegenwoordigen in de ORS. Hiervoor heeft de stichting 100 bewoners nodig die hen steunen, via een steunbetuiging per mail.
Wilt u de stichting steunen? Stuur dan uiterlijk 21 oktober een e-mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), onder vermelding van ‘aanmelding voor ORS’. Vermeld daarin naam, adres, postcode en of u meerderjarig bent.

Kijk voor meer informatie over de ORS op www.omgevingsraadschiphol.nl, of bel met het secretariaat van de ORS via telefoonnummer 023 568 5230.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Rob uit NULL

"De Stichting Tuinstad Buitenveldert vertegenwoordigt al jaren de bewoners van Buitenveldert "

Dat is toch wat vreemd. De Stichting laat nooit wat van zich horen en hebben ook geen geen website. Alleen nu ze blijkbaar leden nodig hebben om hun positie te behouden treden ze naar buiten

Dan wel vreemd dat deze stichting nu pas van zich laat horen, nu ze leden no