Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Sterke daling passagiers op Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 706 
|
 NHD 
Sterke daling passagiers op Schiphol Download het gehele artikel 'Sterke daling passagiers op Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Maaike uit Leiden

Wat een tendentieus bericht: “de belasting op vliegtickets hakt er bij Schiphol harder in dan verwacht”. Net of de sterk gestegen brandstofprijzen geen rol spelen. Ik erger me dood aan het mediaoffensief dat Schiphol al enige tijd voert. Op alle mogelijk manieren proberen ze de publieke opinie naar hun hand te zetten. Alle sores komt door de vliegtax is de boodschap. Laatst zag ik Gerlach Cerfontaine op TV die middels 'brandbrieven' aan Balkenende het tijd probeert te keren. Ik hoop dat de regering voet bij stuk houdt. Cerfontaine is een keiharde zakenman die koste wat het kost zijn zin probeert door te drammen en daarbij op gewiekste wijze gebruik maakt van schijnargumenten.

Geplaatst door Ton2 uit Castricum

Maaike,

Inderdaad, wat een gezeik over die vliegtaks, een zeer bescheiden bedrag in vergelijking tot de opstelsom van alle andere heffingen, en wat zwak van zo'n krant dat ze kritiekloos meegaan met dit soort propaganda.

Het is een heel sluw spelletje dat schiphol weer eens speelt: Ook als is het de meest vierkante onzin, zoals deze berichtgeving over de vliegtaks, als je er vaak genoeg mee de media haalt, wordt het op den duur voor waar aangenomen.
Daarbij komt natuurlijk dat veel politici in Den Haag dit ook graag als waarheid accepteren (in ruil voor een mooi commisariaat bij de KLM, bijvoorbeeld, na je politieke carriëre, net als meneer Wim Kok ................)