Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Site met live vliegtuigbeelden overbelast

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 955 
|
 NHD 
Site met live vliegtuigbeelden overbelast Download het gehele artikel 'Site met live vliegtuigbeelden overbelast'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Vreemd is het toch dat LVNL steeds achter de feiten aanloopt.

Geplaatst door cns uit IJmond

Claimt Mevr. Snoerwang (!), woordvoerster van de Schiphol Group een patent op betrouwbaarheid?
Of is er werkelijk wat mis met deze als Haarlemse wonderolie omarmde informatiepaal?

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Inderdaag zijn die gegevens niet altijd betrouwbaar. Verbazingwekkend genoeg. Of verbijsterend.

Geplaatst door webbeheer uit NULL

verbijsterend?

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Ja, want de gegevens komen toch uit de transponders (soort baken) van de vliegtuigen zelf? Ik mag hopen dat de rest van de apparatuur dan wel betrouwbaar is.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

De sector roept al tijden heel erg hard dat de geluidsoverlast tussen de oren van de omwonenden zit. Derhalve wil de sector graag een dialoog met de omgeving. Hoe ‘verbijsterend’ is het dan te moeten constateren dat particuliere initiatieven leiden een weergaloos systeem terwijl dat de sector niet gelukt is?

Hoe haalt zo’n voorlichter het in haar hoofd te stellen dat het systeem eerst 100% betrouwbaar moet zijn? Ze moet haar baan eens onder een loepje leggen: jaar in jaar uit moet ze melden dat er in haar sector rekenfoutjes worden gemaakt waar de buren meer last door zullen ondervinden, dat haar werkgever weigert decibellen te meten omdat ze liever rekenen, dat contouren worden herberekend als de isolatie te duur wordt vanwege het te grote aantal woningen.

En dan bovenstaande opmerking.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Tja, Alegeiz, Ons volkje kent rare kostgangers/sters. De hypocrisie bloempjes tieren welig. Lekker verdienen, en kop in het zand steken. Maar het zal nu toch wel gaan doordringen, dat er vele vele redenen zijn, om gas terug te gaan nemen: Bij ongewijzigd beleid zal de luchtvaartsector in 2020 20% van de CO-2 uitstoot voor haar rekening gaan nemen. Bij ongewijzigd beleid,
loopt de hele infrastructuur vast. Er gaan gettos ontstaan, waarvan er nu al voorbeelden zijn. Er dient een trendbreuk te komen.