Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Schiphol wint prijs voor ‘best Social Media airport

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 707 
|
 hoofddorpse courant.nl 
Schiphol wint prijs voor ‘best Social Media airport

SCHIPHOL - Amsterdam Airport Schiphol heeft de ‘SimpliFlying award ‘gewonnen in de categorie ‘best Social Media airport’. De prijs werd gisteravond tijdens de SimpliFlying Conferentie in Amsterdam uitgereikt.

Het juryrapport meldt ondermeer ‘terwijl de meeste luchthavens aarzelend Social Media beginnen te gebruiken, toont Schiphol duidelijk leiderschap in deze manier van communiceren. Met unieke en aansprekende initiatieven, laat de luchthaven zien dat zij beseft dat een langdurige band met passagiers nodig is om voorkeursmerk te worden. Door haar constante en evenwichtige gebruik van Social Media is Schiphol de beste luchthaven in de wereld op dit gebied geworden’.

“Social Media is een belangrijk communicatiemiddel dat we inzetten om reizigers te informeren en vragen over Schiphol te beantwoorden”, aldus Maarten de Groof, Executive Vice President & CCO Schiphol. “Ook zetten we Social Media steeds meer in bij marketingcampagnes. Deze prijs zien we als een erkenning van hoe we omgaan met Social Media en is in lijn met andere indicatoren.”

SimpliFlying is een internationaal bekend aviation marketing consultancy bedrijf. Het is de vierde keer dat SimpliFlying awards zijn uitgereikt aan luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en de reisbranche. De winnaar is gekozen op basis van een jury rapport en stemmen via internet. Voor de verschillende categorieën zijn ongeveer 37.000 stemmen uitgebracht.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

En nu de communicatie met de mensen in de omgeving nog, waar roofbouw op wordt gepleegd. O, foutje, daar wordt niets aan verdiend. We doen gewoon of die er niet zijn door te communiceren (en overleggen?) met een stelletje handlangers uit de omgeving.

Geplaatst door jhgriese uit Amstelveen

Mooi verwoord Wim! Communicatie zegt Alders ook na te streven. Hij communiceert zich rot, maar de CRUX : Zijn inhoud deugt voor geen cent ! Manipulaties en vaagheden. De wal zal echt het schip gaan keren!