Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol vraagt Rijk geld voor beveiliging

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1439 
|
 NHD 
Schiphol vraagt Rijk geld voor beveiliging Download het gehele artikel 'Schiphol vraagt Rijk geld voor beveiliging'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Moeten de voetbalclubs eindelijk eens zelf orde op zaken stellen met de inzet van extra stewards, begint Verboom te zeuren over subsidie! De pauperpier en geritselde extra taxibaan scheppen capaciteit voor "zwarte lijst" maatschappijtjes die elders geweerd gaan worden. De zeer dichtbevolkte randstad wordt dus met nog meer veiligheidsrisico's en vervuiling opgezadeld.
Experts zeiden al verleden jaar: deze uit de krachten gegroeide moloch moet door een extra veiligheidsring worden omgeven om in de toekomst calamiteiten te voorkomen.Dus gewoon per ticket laten betalen voor heel veel extra stewards en de bevolking niet afknijpen voor subsidie die uiteindelijk alleen de aandeelhouders winst oplevert.

Geplaatst door W.Scholten uit Leimuiden

Dit is geen nieuws.

Op 5 jan 2005 produceerde intellectuele nul Cerfontaine weer eens een onzin bericht waarin hij vertelde dat hij vond dat de luchtvaart industrie niet zou hoeven opdraaien' voor kosten i.v.m. veiligheid voor de luchtvaart.

Dat soort dingen heb ik al eerder meegemaakt waarbij een al oud gegeven opnieuw onder de aandacht gebracht werd en niemand hier merkte dat op...

Zoals ik al eerder zei is herhaling van leugens en onzin verhaaltjes van de luchtvaart industrie iets waar aandacht aan besteed moet worden om wat te bereiken.