Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘Schiphol voor kust serieuze optie’

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1459 
|
 NHD 
‘Schiphol voor kust serieuze optie’ Download het gehele artikel '‘Schiphol voor kust serieuze optie’'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Het is al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw, dat men opties maakt om de grootste herrie maker van Nederland bv. naar de Noordzee te verplaatsen. Helaas duurt het maar en duurt het maar, voordat men eindelijk eens een keer lef durft te tonen en tot een definitief besluit komt waar al zovele mensen decennia op hopen. Hoe anders gaat het in het buitenland, daar kletst men niet zoveel, maar doet men iets! Nu de provincie achter haar geld aan moet vanwege de kredietcrisis, zal het wel weer bij dagdromen blijven. Zullen wij nog wel decennia lang in de herrie moeten zitten.
En kan de Schiphol-group rustig door gaan met haar asociale manier van werken, niet mee willen betalen, enzovoort, enzovoort!

Geplaatst door L.R.Aalegeiz uit Spaarndam

Grappige opmerking over er wie de baas is over Schiphol.

De laatste zin is ook wel mooi.

Geplaatst door cns uit Uitgeest

OP NAAR 1.050.000 VLUCHTEN dan maar?

Deze 'gedeputeerde' weet de goegemeente slim te misleiden. Hij bankiert er lustig op los en weet zich gesteund door duistere krachten die het 'Masterplan Schiphol' ontwierpen.
Wie hier benieuwd naar is kan zich via de website: www.locus-heerema.nl op de hoogte stellen.

Even zoeken naar het 'Leitbild(!)Schiphol' en de bedoelingen van de vertegenwoordiger van het 'Bestuur Regio Schiphol i.o.' de hr. H. Eilert -gewezen wethouder RO te Uitgeest -worden tevens duidelijk.
Ook handig wanneer U naar de PVRC jaarvergadering in UItgeest mocht gaan?
It' a mad, mad, bad world.............

Geplaatst door cns uit Uitgeest

CORRECTIE:

Na zijn optreden als secundant van Hans Alders op 17 nov. a.s. in 'Bob's' Uitgeest zal de vertegenwoordiger van het 'Bestuur Regio Schiphol i.o.' H. EIL.ert later die maand de PVRC jaarvergadering in Geesterhage in Castricum opfleuren.
Wie dit heeft bedacht zal wel altijd een raadsel blijven?