Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol vindt zichzelf te duur

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 845 
|
 NHD 
Schiphol vindt zichzelf te duur Download het gehele artikel 'Schiphol vindt zichzelf te duur'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door OB uit Castricum

ZIE :

->www.vlieghinder.nl/reacties.php?id=4734_0_1_0_C

Geplaatst door Els uit Castricum

Voor dit véél te dure en verwende kind in onze samenleving, die daarbij zulk onrechtvaardig gedrag vertoont, hang ik vandaag over een week, op de laatste dag van de maand, 31 augustus, de vlag halfstok voor de "dag van de onrechtvaardigheid."

Geplaatst door Maaike uit Leiden

"Cerfontaine wil geld van kabitnet"

Wat ik al eeder schreef:

Ik erger me dood aan het mediaoffensief dat Schiphol al enige tijd voert. Op alle mogelijk manieren proberen ze de publieke opinie naar hun hand te zetten. Alle sores komt door de vliegtax is de boodschap. Hoge olieprijs, kredietcrisis, wereldwijde economische malaise? Die wetenschap is kennelijk aan Cerfontaine voorbij gegaan.

Laatst zag ik Gerlach Cerfontaine op TV die middels een 'brandbrief' aan Balkenende het tijd probeert te keren. Ik hoop dat de regering voet bij stuk houdt. Cerfontaine is een keiharde zakenman die koste wat het kost zijn zin probeert door te drammen en daarbij op gewiekste wijze te werk gaat.

Het wel en wee van de bewoners in een groot gebied rondom Schiphol (waar men aanhoudende geluidshinder ervaart) zal hem een zorg zijn.

Ik hoop dat deze wolf in schaapskleren na zijn vertrek niet via een of andere ‘tafel’ weer tevoorschijn komt.

Geplaatst door Observer uit Nederland

Maaike, ik vernam dat Gerlach C. samen met us Camielke aanwezig was bij het door o.a. de Luchtvaartsector gesponsorde Prinsengrachtconcert te Amsterdam was.
Dat past naadloos in het door jou aangehaalde PR offensief !