Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol uitgeroepen tot “International Airport of the year”

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1262 
|
 pretwerk.nl 
Schiphol uitgeroepen tot “International Airport of the year”

Welcome in Holland! Vandaag heeft Amsterdam Airport Schiphol tijdens het galadiner in Hong Kong ter gelegenheid van de uitreiking van de CAPA Aviation Awards for Excellence de prestigieuze onderscheiding “International Airport of the Year 2012″ ontvangen.
CAPA (Centre for Aviation) is een toonaangevend onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van marktinformatie en -analyse voor de luchtvaartsector.
Volgens de internationale jury van CAPA geeft Amsterdam Airport Schiphol duidelijk blijk van leiderschap op allerlei terreinen die belangrijk zijn voor luchtvaartmaatschappijen en passagiers. Daarmee vervult de luchthaven wereldwijd een voorbeeldrol in de luchtvaartsector.
In een reactie op de onderscheiding zegt Maarten de Groof, Chief Commercial Officer van Schiphol Group: “Ik ben er trots op dat Schiphol deze prestigieuze onderscheiding heeft ontvangen voor bewezen leiderschap in de luchtvaartsector. We hebben dit kunnen bereiken dankzij onze voortdurende inspanningen om een verschil te maken en de standaarden in de luchtvaartsector wereldwijd verder te verhogen.”
Bron: persbericht Schiphol


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Maar niet voor de omwonenden.

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

De website van CAPA http://centreforaviation.com/
Het is een organisatie waarvan je als luchthaven gewoon lid kunt worden. Of dat nou een toonaangevend onafhankelijk onderzoeksbureau genoemd mag worden? Het ademt een beetje een soort "werknemer van het jaar" verkiezing. Het vriendje van de baas maakt meer kans dan de beste werknemer op zo'n titel.