Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol steelt rust omwonenden

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 2101 
|
 NHD 
Schiphol steelt rust omwonenden Download het gehele artikel 'Schiphol steelt rust omwonenden'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Ir. van den Brink, wat ben ik blij, dat u lid bent van het Cros. Van de week stond er een stralende foto in de krantjes, van een ander lid (uit Castricum) en sorry, zijn naam is me ontschoten. Hij heeft alleen maar ergernis bij me opgeroepen omdat hij zelfgenoegzaam vertelde, dat er hier minder mensen wonen en tja, dan was groei van die hopeloze luchtvaart min of meer gerechtvaardigd. Ik was toch zo verbijsterd over de arrogantie waarmee dit werd verteld. Maar in u heb ik vertrouwen want u vertelt de waarheid.
Dank u wel, dat u zo uw best doet, maar wellicht ook omdat u er zelf gek van wordt.
Vanmorgen had ik, toen de nodige bulderbussen weer overdenderden deze inval: de heer Cerfontaine gaat net zo glansloos zijn pensioen in als president Bush.
We zullen deze mensen niet met respect gedenken.

Geplaatst door Gerard uit NULL

en zo is het

Geplaatst door Frits uit NULL

@Observer, de voorlaatste zin van het krantenartikel geeft de reden aan waarom men niet in het buitengebied wil meten en waarom de heer Everdijks zijn mantra al die tijd herhaalde "Geluid Schiphol meten donders lastig", zie NRC 27/7/2003. De grote vraag is: "wie stuurde Eversdijk aan?".
Een kleine WOB-procedure haalt naar boven hoe dat is gebeurd. Of is deze les over manipulatie teveel moeite en de gezondheid van de omwonenden niet waard?

Het is net zoals toen bij de sigarettenindustrie, "een gezonde kerel rookt!". Deze industrie wist allang dat er kanker van kwam. Zij verergerde de verslaving nog meer door het bijmengen/sauzen van tabaksvreemde stoffen.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Wij springen maar in de auto om naar een ander huis te gaan zoeken. Uur in uur uit denderen de kisten over ons huis, het is daadwerkelijk ondraaglijk.

Hier spelen geen kinderen meer buiten met dit weer, er is gewoon te veel herrie.

Schiphol steelt niet alleen, Schiphol verwoest.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Geen of nauwelijks spelende kinderen meer buiten, zelfs met dit prachtige weer.
Kinderen met een leer-achterstand cq. niet meer te corrigeren verlies van recht op een normale ontwikkeling. Kinderen die moeten opgroeien in een vervuilde lucht.......

V.O.S. ==>Verloedering Onder Schipholbeleid

Het is helaas een feit! De politiek heeft het te druk met voor zichzelf te zorgen, de Schiphol-group wil niet luisteren.......Wellicht een rol voor 'Lange Frans' ? (kamerleden confronteren met de heersende problemen)

Geplaatst door Frits uit Leiden

Wel eens een onbaatzuchtige politicus tegengekomen?

Geplaatst door Observer uit Nederland

Ja wel, zo iemand lijkt/leek mij Roosevelt, de eerste VS president die 3 termijnen regeerde. Denk ook aan zijn New Deal en het Marshall plan.
Maar lieden van dit nivo zijn uitermate schaars

Geplaatst door Fiet uit NULL

Het blijft niet alleen bij stelen van woongenot, rust, gezondheid, maar zoals wereldwijd blijkt nu ook al het voedsel uit de monden van vooral arme volkeren door te proberen zogenaamd bio(milieu)-vriendelijk te vliegen.
En maar blijven proberen méér en méér te vliegen.
Het mág niet en het kan niet (meer) !!
Gewoon minder vliegen !
Dat is de oplossing.

Geplaatst door onrustigje uit spaarndam

wij wonen nu bijna 2jaar hier in spaarndam en het was het eerste anderhalf jaar lekker rustig af en toe een vliegtuig die over kwam maar nu sinds 13 maart is dit erg verandert bijna elke minuut komt er wel een vliegtuig over ,hinderbeperking noemen ze dat ,voor wie??????????????? in iedergeval niet voor ons,zelfs s'nachts gaat het door en daar betaal je dan bijna 800 euro huur voor om je woongenot te laten verpesten weet iemand of je hier huursverlaging door kan krijgen of puntenaftrek of wat dan ook .
maar ik zit er hard aan te denken om maar weer te gaan verhuizen