Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol: normen geluid aanpassen

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 880 
|
 NHD 
Schiphol: normen geluid aanpassen Download het gehele artikel 'Schiphol: normen geluid aanpassen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Hup Holland Hup,

Ik ben erg benieuwd hoe en of dit kabinet paal en perk gaat stellen aan de megalomanie van de sector. Hoe zou het toch komen dat maatregelen om groei van de luchthaven te bewerkstelligen altijd wel doorgang vinden maar de schadebeperking niet eens aandacht krijgt?

In het Haarlems Dagblad vanmorgen stond naast dit artikel ook nog een ‘prachtige foto’ van de lucht boven Haarlem, met daarin een enorme hoeveelheid contrails. Hartman kreeg van het HD gelijk: de lucht boven Nederland is te vol. De infrastructuur op de grond is ook vol. Wat wil de LVNL tezamen met Schiphol: nog anderhalf honderdduizend vluchten erbij. Kunnen deze mensen niet gewoon gedaagd worden voor een rechtbank wegens misdaden tegen het milieu?


Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Schiphol èn de LVNL willen dat de politiek maatregelen neemt om 600.000 vliegbewegingen mogelijk te maken? De LVNL onafhankelijk ? ? ? ? ? ? ? ?


Geplaatst door Vos uit NULL

'Schiphol en de LVLN. willen ook dat de politiek maatregelen neemt om een groei op de middellange termijn naar 600.000 vluchten mogelijk te maken. Dit is binnen de huidige geluidsregelgeving niet mogelijk, terwijl dit volgens de luchtvaartbranche wel was beloofd.'

De luchtvaartsector heeft de omwonenden ook het 1 en ander beloofd, hier wordt natuurlijk met geen woord over gerept.
Minder hinder, minder luchtvervuiling, weet u nog? Nee, dan weer de opstelling van de luchtvaartsector: gedrag als van een verwent klein kind. 'Papa Den Haag' zal zijn verwende kleine wel weer z'n zin geven. Diezelfde 'papa' zou er ook voor ons moeten zijn. Helaas, dit is werkelijk crimineel gedrag richting burgers. Wanneer wordt er, en vooral wie durft er iets aan te doen?