Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol mag nog verder groeien

 |
 Geplaatst door: Egelhuis 
 |
 Bekeken: 948 
|
 Gooi- en Eemlander 
Schiphol mag nog verder groeien Download het gehele artikel 'Schiphol mag nog verder groeien'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

De politiek, zowel den lande als provinciaal (Noord-Holland), is wat mij betreft het spoor volledig bijster. Wat is het geval?
Wederom staat de landelijke politiek toe dat de sector weer meer vrijheid (= groei) erbij krijgt. Door deze handelingen van de landelijke politiek, krijgen een heleboel mensen nog minder vrijheid. Namelijk het genot van woonrecht in een (relatief) stille / veilige / en schone omgeving. De groep geluidsgehinderden wordt hierdoor nog meer in een hoek gedrukt. Parallel aan deze slechte ontwikkeling hebben de Noord-Hollandse provinciale bestuurders besloten dat, wat hun betreft er geen enkele windmolenpark meer gebouwd mag worden op het vaste land van Noord-Holland, behoudens geheel in het noorden. Als reden wordt gegeven dat het landschap-ontsierend is.
Volgens mij omdat ook zij Schiphol alle ruimte willen geven! Misschien zit er wel een opstapje voor ze in naar de landelijke politiek......zo is het slechte cirkeltje weer gesloten.

Alsof de zeer vele laagvliegende toestellen, die Schiphol aan doen, paradijsvogels zijn!

Volgens mij hebben de provinciale bestuurders
een klap op hun hoofd gekregen van een windmolen.

Geplaatst door jh Griese uit Amstelveen

@VOS, 100 % mee eens. Ik denk het ook !Klap van de (malle) molen. Nu de hamvraag: Hoe gaan omwonenden stemmen ??Hopelijk komt er een progressievere Tweede Kamer... maar ??? We zullen zien