Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol-klager de hemd van het lijf gevraagd

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 737 
|
 Parool 
Schiphol-klager de hemd van het lijf gevraagd Download het gehele artikel 'Schiphol-klager de hemd van het lijf gevraagd'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Rob uit NULL

Meneer Kuyk; U zegt dat u ooit marketing heeft gestuudeerd... Ik neem aan dat u dat vak heeft laten vallen?
Mensen die klachten over geluids overlast melden zijn mensen die geluidsoverlast ervaren... dat is iets anders dan klagers..

mensen die voor Cros werken zijn allemaal onderdeel van de sector. Uw kantoor zit op Schiphol. Kunt de taxiende vliegtuigen overzien. uw personeel noemt mensen die snachts un bed uit waaien van het lawaai zeurpieten!! etc... Het lijkt me dan ook dat uw eerst uw eigen organisatie maar eens gaat oppoetsen voor er commentaar op de omgeving is.
Uw voorzitter weet daarnaast niet in hoeveel bochten hij zich moet draien om maar vooral GEEn kritiek op sector te hebben.

Wilt u inzicht?
ga het archief in, alle klachten over geluids hinder en overlast zijn geregistreed. Zet ze eens af tegen vliegroutes end e bewoners en u zutl tot de verbasingwekkende ontdekking komen dat mensen onder aan en uitvliegroutes last hebben van vliegtuig lawaai

Die cursus marketing was in uw geval vergeefse moeite.

Ik vraag me trouwens af wanneer het cros ook een de hoogte plaatjes gaat laten zien? Die mooie plaatjes waar dudelijk te zien is dat vliegtuigen soms wel 100Km of meer op 2000ft of lager worden gehouden!! U heeft ze maar laat ze niet zien!.

Meneer Kuyk... uw wilde iets aan communicatie doen .. Hier is uw kans en laat zien wat er echt aan materiaal is.