Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol keldert op ranglijst luchthavens

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 708 
|
 NHD 
Schiphol keldert op ranglijst luchthavens Download het gehele artikel 'Schiphol keldert op ranglijst luchthavens'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door k.weijer uit amsterdam

Ongetwijfeld zal deze daling op de ranglijst door Schiphol gebruikt gaan worden om nog meer druk uit te oefenen richting politiek en regering om die nieuwe terminal aan de andere zijde van de A4 zo snel mogelijk aan te mogen leggen. Wanneer ze dat voor elkaar krijgen zal de overlast ten noorden van Schiphol nog meer toenemen.

Geplaatst door Johan uit Assendelft

Laten we hopen op nog veel meer mist en zuidwester stormen voor dat schiphol schorem! Wordt het hier weer een paar uurtjes leefbaar.

Geplaatst door Bob uit Limmen

Ik kijk/luister nu al met meer dan gewone belangstelling naar het weer bericht. Iedere dag dat het een noordelijke wind is of dat het te hard waait pal uit het westen, dan kan ik tenminste weer opgelucht adem halen. Ik ben wel bang voor de nieuwe uitvlieg routes van de polderbaan. De noordelijke route baart mij weer zorgen. Trouwens al gezien dat bij nadering van de polderbaan er nu ook al vanuit het noorden van Alkmaar wordt aangevlogen. Nog even en de kisten komen vanuit Den Helder aan zetten. Iedere keer wordt er een stukje meer ingepikt. Het moet niet gekker worden!