Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Schiphol heeft last van financiële crisis

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 594 
|
 Haarlems Dagblad 
Schiphol heeft last van financiële crisis

SCHIPHOL - Schiphol wordt getroffen door de gevolgen van de wereldwijde financiële crisis. Vorig jaar nam het aantal vliegbewegingen af. Dit jaar rekent het luchthavenbedrijf op een afname van het passagiers- en vrachtvervoer met 6 tot 10 procent.

Dat maakte president-directeur Jos Nijhuis van Schiphol Group maandag bekend tijdens zijn nieuwjaarstoespraak. Behalve aan de financiële crisis wijt Schiphol het lagere aantal passagiers in 2008 ook aan de invoering van de vliegbelasting op 1 juli.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ton uit NULL

Wat al die vergaderingen, ingediende verbetervoorstellen, klachten, telefoontjes, flyers, gesprekken met Gosse, Abspoel, Alders, demonstraties, een prachtige website met artikelen en reakties, niet hebben kunnen bewerkstelligen, lukt zo'n prachtige financiële krisis in een paar maanden.
Petje af voor die klunsige managers.

Geplaatst door Gerard uit NULL

eens! Hier blijkt al te meer dat de democratie in dit land ondergeschikt is geworden aan de macht van het bedrijfsleven en hun managers. Zelfs nu.

Geplaatst door cns uit deltametropool

Dat valt nog maar te bezien.
De opgetuigde "oranjerode" coalitie - te herkennen aan hun dito sjaals en dassen - zou wel eens recht op het ravijn af kunnen lopen..........