Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol geeft regio miljoenen

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 892 
|
 Haarlems Dagblad 
Schiphol geeft regio miljoenen Download het gehele artikel 'Schiphol geeft regio miljoenen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door bp van den born uit wijk aan zee

Ik wil helemaal niet verhuizen, wellicht kan een deel van het geld besteed worden om de verkeersleiders betere apparatuur te geven, want op dit moment wordt er nog altijd onnodig te laag gevlogen. Daarna hebben ze geen excuus meer om overlast te veroorzaken.

Geplaatst door Erwin von der Meer uit Castricum

De heer Cerfontaine maakt goede zier met zaken waarvoor hijzelf de verantwoordelijkheid niet kan dragen. Van de genoemde 200 miljoen Euro zou de provincie een derde moeten betalen en de (toekomstige) aandeelhouders moeten dit natuurlijk ook willen. Ja, en als zij dat niet willen dan kan de heer Cerfontaine er ook niets meer aan doen. Aan hem heeft het in ieder geval niet gelegen. Ook opmerkelijk is dat de heer C. zich het liefst beperkt tot de directe omgeving van Schiphol. Het buitengebied is voor hem geen thema. Wel Flitspalen aan de rand van Schiphol maar liever geen handhavingspunten in het buitengebied. Dat maakt de zaak voor Schiphol alleen maar lastig. Heer C. is een gewiekste man die zijn eigen belang goed in de gaten houdt, graag mooie zier maakt en voor de rest zal het hem eigenlijk een zorg zijn. Je moet maar durven. Een relatie willen opbouwen met de omwonenden klinkt goed maar dat behoeft integriteit. Hoe kun je in dit kader de adviezen van de Commissie Eversdijk m.b.t. het buitengebied afdoen als niet ter zake doende. Op de argeloze burger komt de heer C. best als begripsvol en charmant over maar als je zijn doen en laten echt analyseert volgt teleurstelling. Integriteit naar de omwonenden toe is hem onbekend. Er is een geweldige hoop wantrouwen. Voor het spel verbaast de heer C. zich hierover maar hij weet wel beter. Bah.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Dat bedrag is ongeveer 1/10 om Zwanenburg geheel uit te kopen. Niet veel, dus.
't geeft aan hoe de sector parasiteert op het welzijn van de de bevolking die, als je er goed naar kijkt, verplicht is om een veelvoud van de opbrengst in natura te betalen.