Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol en KLM ergeren zich groen en geel aan verkeersleiding

 |
 Geplaatst door: sijmen 
 |
 Bekeken: 853 
|
 Haarlems Dagblad 
Schiphol en KLM ergeren zich groen en geel aan verkeersleiding Download het gehele artikel 'Schiphol en KLM ergeren zich groen en geel aan verkeersleiding'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Dat dacht ik al, dat LVNL zich wil verschuilen achter een veiligheidsmaatregel en dat overschrijdingen dan niet meetellen. Maar dat kan natuurlijk niet. Een veiligheidsmaatregel kan alleen van toepassing zijn indien er een overmacht situatie aanwezig is en dat is er in dit geval niet. Ze hebben nml het probleem zelf veroorzaakt en het is makkelijk te voorkomen door niet meer parallel te starten.

Geplaatst door R. Onrust uit Westzaan

Voor de goed gevulde zakken van de bestuurders die asen op een zoveelste commissariaat, is niets te dol. Het is natuurlijk onzin dat mij starts sprake is van een veiligheidsrisico. Dan laat je gewoon een van de vliegtuigen op de grond staan. Onzin dus om deze overschrijding van de regels dus niet mee te tellen.
Ze moeten maar een onafhankelijke commissie instellen die zeer zware boetes op mag leggen. Ik wil daar best zitting in nemen, en hoef daar niet eens voor betaald te worden.